‘Peter Pan on Ice’, el musical sobre gel del País de Mai Més aplega a Orpesa

Peter Pan On Ice, el musical sobre gel del clàssic de la literatura infantil, arriba per primera vegada a la província. I ho fa a Orpesa, a Marina d’Or. Un espectacle pensat per als més menuts programat aquest Dijous i Divendres Sant i que es va estrenar a Guadalajara al novembre de 2012. Des de llavors ha viatjat per més d’una desena de ciutats espanyoles i que encara té corda per estona.

 

OBRA: Peter Pan on Ice
QUAN: 28 i 29 de març (Dijous i Divendres Sant)
FUNCIONS: dijous 19.00 / Divendres 12.00 i 18.00
ON: Palau d’Or (Marina d’Or)
PREUS: des de 12 €. Consultar descomptes i promocions.
VENDA ANTICIPADA: www.peterpanonice.es, www.bemusic.es, www.ticketea.com i www.atrapalo.comEn Orpesa, a la recepció Hotel Balneari Marina d’Or, a la recepció Hotel Gran Duc i el parc Infantil Mundo Fantasía. A Castelló, a les oficines Marina d’Or (carrer Moyano, 8)

Un elenc d’una vintena d’artistes interpreten la immortal obra de l’escocès James Matthew Barrie en una proposta que barreja música, patinatge sobre gel i màgia. Cantants, acròbates i actors donen vida a l’aventura del nen que es va negar a créixer, amb la implicació directa del públic en cada funció i pre funció. Les promotores del musical destaquen de Peter Pan on Ice l’aposta per la música original, cançons en viu, efectes especials, interactivitat i la veu en off dels millors dobladors espanyols. I, a més, prometen màgia com mai abans s’havia vist gràcies als efectes de la companyia No Identity responsable d’èxits de taquilla com X-Men o Lobezno.

La promotora Bemusic i Marina d’Or, juntament amb Skyeyes International i la nord-americana ESFM Entertainment i el Grup José Luis Moreno, presenten aquest musical la direcció artística recau en Rafael González i que es es celebrarà al Palau d’Or de la Ciutat de Vacances, un espai totalment diàfan i condicionat per acollir grans espectacles i amb capacitat per a 1.200 persones.

Un Peter Pan nou que no sempre ha agradat per igual. L’estrena a Guadalajara va desencadenar algunes crítiques (en xarxes socials i webs) per les versions en anglès d’algunes cançons, pel reduït escenari, el material utilitzat per recrear el gel o per la falta de sincronia encara que també va haver de defensar la posada en escena i la il · lusió desplegada en l’obra. Ja se sap que per a gustos colors.

El que és segur és que la proposta artística està pensada per captivar als més menuts i en la qual els grans puguin gaudir com autèntics nens. El País de Mai Més vos espera.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!