Una Pasqua per no parar en vacances

La Pasqua és a la volta de la cantonada. Vacances escolars per als menuts que en molts casos es tradueix en la necessitat de trobar activitats que convencen per contingut i que serveixen per conciliar la vida laboral i familiar. Des d’Espai Menut vos proposem algunes opcions lúdiques, esportives i educatives per a la Setmana Santa i la Pasqua. Pàdel, handbol, hoquei, capoeira i també anglès, amb tallers creatius de cuina o contacontes. A Castelló, Vila-real, Onda, Almassora i Benicàssim. I això de moment. A mesura que rebem noves propostes actualitzarem aquest article per què vos puga ser útil. I, per descomptat, si teniu suggeriments podeu enviar-nos-els a info(arrova)espaimenut.com.

Escola de Pasqua. Almassora

Descripció: una escola d’oci i diversió promoguda per l’Ajuntament d’Almassora per a conciliar la vida familiar i laboral. Una proposta lúdica per a fer de les vacances escolars de Pasqua un punt de trobada dels més menuts, amb jocs, activitats i dinàmiques per a potenciar les seues habilitats.
Dies: del 2 al 5 d’abril
Lloc: Col·legi Germans Ochando
Horari: de 7.30 a 14.00
Edat: 2 a 12 anys
Inscripció: ampliada fins a l’inici de l’activitat (oficina SIAC, planta baixa de l’Ajuntament). S’ha d’aportar una fotografia del menor i una fotocòpia del SIP.

TALLER INFANTIL ARTE Y CREATIVIDAD. CASTELLÓN

Arte Blanco art i creativitat convoca un taller infantil de Pasqua per a despertar el costat més creatiu dels menuts. Pintura, dibuix, creativitat, ceràmica, funky hip hop, percussió corporal, amistat i diversió. La setmana de Pasqua (del 2 al 5 d’abril) en horari de 9.30 a 13.00 activitats per a despertar la creativitat artística. Més informació en 607 77 67 90 i 646 18 65 35 i en la web d’Arte Blanco, mitjançant la qual es pot fer la matrícula.

ESTUDIO DE ARTE MALETAS. CASTELLÓN

Descripció. Tallers compartits i tallers infantils de disseny gràfic, de creixement emocional i creatividad i de pintura per a la Setmana de Pasqua. El Estudio de Arte Maletas proposa tres activitats matinals per als dias 3, 4 i 5 d’abril (dimecres, dijous i dimecres) mitjançant les quals potenciar la creativitat. El dimecres està programat el taller de disseny gràfic (creació de marques) dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 9 anys i adults amb un preu de 15 euros. Al dia següet s’impartirà un taller de creixement emocional i creativitat per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys amb un preu de 14 euros. I el divendres, taller de pintura pensat per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys i adults.
Preu: 39 euros els tres tallers.
Horaris: de 10.00 a 13.00 (excepte el taller de creixement emocional que serà d’11.00 a 13.00).
Més informació

English mornings amb Buddies. Castelló

Descripció: tallers d’art, música, contacontes, literatura, psicomotricitat i jocs d’entre mitja hora i una hora de durada per als matins de la setmana de Pasqua a Buddies English for Kids. Tot exclusivament en anglès. Jump around, let ‘s learn, story time, Artist i Play Time per aprofitar les vacances aprenent anglès d’una manera divertida.
Dies: del 2 al 5 d’abril
Horari: de 9.00 a 13.00 (possibilitat d’horari ampliat des de les 8.30 a 14.30
Edat: 3 a 8 anys
Preu: 15 euros / dia (5 euros addicionals per horari ampliat)

Viu la Pasqua en anglès amb Clap! Vila-real

Descripció: una proposta deClap! Espai creatiu per aprendre llengües per donar un gir a les escoles de vacances. Oci actiu en estat pur amb senderisme, esport, jocs i un munt de tallers creatius de ciència, de música, de serigrafia en roba, etc que utilitzen l’anglès com a llengua vehicular. Amb professors natius o bilingües. Una proposta que compta amb el suport de les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Vila-real.
Dies: del al 5 d’abril
Horari: 9.00 a 17.00
Edat: tercer cicle de Primària i 1 º i 2 º de Secundària
Preu: 60 euros
Places: 40
Inscripció: ampliada fins al dia 28 de març a Casa dels Mundina (carrer Major, 37-39).
Més informació

ESCOLETA DE PASQUA: JUEGOS DE SIEMPRE. VILA-REAL

Descripció: amb aquesta escola es busca un apropament generacional, ensenyar als xiquets i xiquetes els jocs als quals jugaven els seus pares i avis i que observen las diferències i semblances amb els seus propis hàbits de joc.
Dates: 28 de març, 2, 3, 4 y 5 d’abril
Edat: de 3 a 12 anys
Lloc: Jocs, empresa conciliadora d’horaris (Corts Valencianes, 48 Vila-real)
Horari: de 8.00 a 18.00
Preus:
Opció 1: fins a les 13.00 (55 euros per xiquet/a i 16 euros dies solts)
Opció 2: fins a les 15.00, inclou menjador (75 euros per xiquet/a i 20 euros dies solts)
Opció 3: fins a les 18.00, inclou menjador (90 euros per xiquet/a i 23 euros dies solts)

Campus de pàdel (i més) per a Setmana Santa. Castelló. 

Descripció: les vacances dels més petits són un bon moment per fer esport i divertir-se amb activitats múltiples. Castelló Pàdel organitza un Campus de Setmana Santes en les seves instal·lacions del Raval Universitari. A més de dues hores diàries de classes de pàdel, també realitzaran altres activitats: excursió (data a determinar) al complex Multiaventura, desenvolupament motor, preparació física específica, tallers de manualitats, multiesport i castells inflables.
Dies: del 28 de març al 5 d’abril (caps de setmana no inclosos)
Horari: de 9.00 a 14.00
Edat: 5 a 16 anys
Reserves: es poden fer reserves de 7 dies, 5 dies o dies solts
Preus: 80 euros (del 28 de març al 5 d’abirl); 60 euros (de l’1 al 5 d’abril) i 14 euros dies solts.
Inscripció i més informació a: Pàdel Raval Universitari (964.215.724)

Escola poliesportiva amb WorldSport. Castelló

Descripció: esport i diversió es donen la mà en el programa de Setmana Santa dissenyat per WorldSport. Una escola poliesportiva que inclou hoquei, waterpolo, futbol, ​​bàsquet, musical dance, patí, Capoeira … perquè tots els participants gaudeixin d’una vacances educatives i divertides en les instal · lacions del poliesportiu Gran Via de Castelló.
Dies: 1 a 5 d’abril
Horari: 7.00 a 15.00
Preus: 25 euros socis AMPA i 30 per a no socis
Inscripció i més informació: mitjançant correu a info (arroba) worldsport.es o trucant al 964.064.980 o al 669.602.309

Sis campus esportius. Vila-real

Descripció: El Servei Municipal d’Esports i cinc clubs de Vila-real organitzen cinc campus per a practicar bàsquet, futbol, handbol, triatló i slot (circuit de cotxes de tracció elèctrica, tipus el conegut Scalextric), amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents modalitats i despertar l’afició. El XVIII Campus Bàsquet es realitzarà al pavelló Bancaixa, el VII Campus d’Handbol al pavelló J. B Llorens; el VII Campus de Slot, a la seu del club Slot Plana Baixa; el II Campus de Triatló a la piscina Yurema Requena i el CEIP Cervantes i el II Campus C.F Andiamo Vila-real al Camp Municipal Fundació Flors. D’altra banda, el Villarreal C.F. junt a Endeka Esports organitza un campus de fútbol per a que les joves promeses puguen polir les seues habilitats.
Dies: Bàsquet i Handbol, del 2 al 4 d’abril; Slot, 4 i 5 d’abril; Triatló i futbol (tant C.F. Andiamo com el Villarreal C.F), del 2 al 5 d’abril.
Horari:  Bàsquet, de 9 a 13.30; Handbol, de 10.00 a 13.30; Slot, de 17.30 a 20.00; Triatló, de 9.00 a 13.00; C.F Andiamo, de 9.30 a 13.30; i Villarreal C.F., de 9.00 a 14.00.
Edat: Bàsquet, nascuts entre 2000 i 2007; Handbol, de 6 a 15 anys; Slot, menors de 15 anys; Triatló, nascuts entre 1997 i 2006; C.F Andiamo Vila-real, de 4 a 13 anys.
Preus: Bàsquet, 20 euros; Handbol, 10 euros; Slot, 10 euros; Triatló, 25 euros; C.F Andiamo Vila-real, 70 euros amb descompté de 10 euros per a germans (inclou un equip per xiquet, esmorzar i begudes diàries); i Villarreal C.F., 80 euros.
Inscripció i més informació a: Les inscripcions poden realitzar-se en les respectives seus dels clubs. Més informació als següents telèfons: Bàsquet, 670634022; Handbol, 690082504/670988137; Slot, 964500282; Triatló, 619842605; C.F Andiamo Vila-real, 660381406 o Camp Fundació Flors 964528049; i Villarreal C.F., 964 500 250 i 678 636 252.

Campus d’handbol. Benicàssim 

Descripció: l’handbol no falta a la seva cita de Pasqua a Benicàssim. Per tercer any, el Club Handbol Benicàssim organitza un campus per als dies 1, 2 i 3 d’abril que es celebrarà al Pavelló Municipal. Esport d’equip per fer de la Pasqua un període més divertit.
Dies: 1, 2 i 3 d’abril
Horari: 10.00 a 13.00
Preu: 10 euros
Inscripció prèvia

Escoleta de Pasqua. Onda

Descripció: una proposta per a conciliar la vida laboral i famliar, però sobretot per oferir un espai de diversió i entreteniment a nens i nenes. Món d’Animació, l’empresa que gestiona l’Escoleta, està especialitzada en projectes i activitats socioculturals amb més de deu anys d’experiència.
Dies: dies laborals des del 28 de març fins el 5 d’abril
Horari: de 9.00 a 13.00 (servei d’acollida gratuït des de les 7.45 i des de les 13.00 fins a les 14.15)
Lloc: CEIP Baltasar Rull
Preu: 18,34 / euros per participant (En cas d’apuntar germans / es el preu variarà per aquests, el segon germà: 14,67 € ia partir del tercer: 13,75 €)
Preinscripció: presencials del 20 al 22 de març en horari de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.00 al Centre d’Ocupació i Cultura. Online del 20 al 22 de març a: http://escoletesonda.wordpress.com/
Matrícula: obligatòriament presencial del 25 al 27 de març al Centre d’Ocupació i Cultura en horari de 12.00 a 14.00 de 18.00 a 20.00

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Una Pasqua per no parar en vacances

  1. Pingback: Espai Menut | Música, cuentacuentos, talleres, inflables,… la programación infantil no para en Pascua

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!