‘Cuentos Vivos’, l’aventura teatral amb animals reals torna a Salera

Pèricles, el Mussol Reial, ha estat encisat per un entremaliat follet i no pot volar. L’única manera de trencar l’encanteri és resolent un enigma: Quin és l’animal més important que hi ha? … Així comença l’aventura teatral amb animals reals com a protagonistes que torna aquest cap de setmana al centre comercial Salera (ja es va representar el passat 10 de novembre) amb el Teatro de la Naturaleza i els seus Cuentos Vivos. Tres sessions (divendres 31 de maig a les 19.00 i dissabte 1 de juny a les 12.30 i 19.30) en què, de la mà del grup teatral Aviar Tirid, l’òliba, l’àguila de Harris, la iguana, la Elaphe Gutata i l’esquirol Voladora expliquen als més menuts la màgia del bosc.

Els mussols, gamarussos, fures, xots o fins i tot serps també pujaran a l’escenari perquè el públic puga conéixer diferents espècies mitjançant el contacte directe i una emocionant història. Xiquets i xiquetes es convertiran en els principals aliats de l’ancià mag Gründell ia través de divertits conjurs i amb la seva imaginació, l’ajudaran a recuperar la salut dels boscos i dels diferents ecosistemes de la Terra. Una obra especialment indicada per a públic infantil i familiar. 

En el desenvolupament de la història, l’obra tracta de transmetre diferents ensenyaments, des de l’estalvi d’aigua, fins a la importància del reciclatge o la cura de la natura. L’objectiu? Despertar l’admiració i el respecte pel medi ambient. A través del contacte amb la vida silvestre, la representació teatral, pretén tant educar sobre la cura del medi ambient com apropar els infants a la natura, a més de que aprenguen interessants conceptes sobre la biologia de les diferents espècies i la seua importància per a l’equilibri dels ecosistemes.

A mesura que avance la història, la interacció entre públic i animals resultarà imprescindible per al desenvolupament de l’obra que constarà, al seu torn, de diferents espècies d’aus rapinyaires, rèptils i mamífers, actors perfectament caracteritzats i una espectacular decoració plena de màgia que atraparan l’atenció de grans i petits des del primer minut de la història.

Grup Aviar Tirid, organitzadors del Teatre de Naturalesa i els seus Cuentos Vivos, són un equip de professionals format per naturalistes, biòlegs, tècnics forestals, monitors i actors, que moguts per la seua passió per la naturalesa creen obres de teatre i activitats per transmetre als xiquets, d’una manera amena i divertida, els seus coneixements sobre la naturalesa fomentant així el respecte pel medi ambient i estimulant la inquietud per l’ecologia, a través del contacte directe amb els animals.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!