L’Aljub Teatral du la seua ‘Esperança’ a la Sala Zona 3, una obra disbaratada plena de ternura

L’Aljub Teatral aterra a Castelló després de recórrer terres argentines, bolivianes i valencianes. I ho fa a la Sala Zona 3, que segueix amb la seua aposta per un teatre de qualitat i per convertir l’oferta cultural en una alternativa d’oci (de lleure actiu, matisem) per al públic familiar de Castelló. L’Aljub torna a Castelló amb el seu espectacle Esperança aquest dissabte, 8 de juny, a les 18.00.

Esperança és una obra que discorre entre disbarats, amb dos actors entregats a la comicitat (Esther Ramos i Iñaki M. Jovaní) que donen vida a situacions que s’expliquen en aquesta història. Recorren a cançons tradicionals de la infància ia jocs delirants, dos enamorats idealistes, es busquen però no es recorden físicament.

Aquestes situacions transcorren en una illa anomenada Esperança, on els seus habitants il·lusionen un món en pau els protagonistes són els nens, futurs homes d’un matí. Darrere del soldat que no va poder mai disparar una sola bala resplendeix un poeta, un conta contes i el somni de tots dos d’anar poble per poble repartint somriures i caramels, preparats per Florinda i la seua mare Florentina a la cuina. La pau i l’amor com banderes d’aquesta illa que són mitjons una mica olorosos, representen el lema de l’obra.

Una obra desestressant, hilarant, vaja que et rius, romàntica també, dolça, suau, juganera, inspiradora, acolorida, participativa, i clar, esperançadora.

Una obra amb base clownesca, grotesca i histriónica per moments, recolzada en una alta expresivitat gestualitat i unes xicotetes dosis líriues i poètiques. Comicitat i ternura a destall. Àgil i res predictible, amb forats per a la improvisació i, sobretot, per a la participació, tant dels més menuts com també dels més grans. El preu de l’entrada és de 4 euros, està recomanada per a públic de 2 a 99 anys i més  i es poden reservar les entrades telefonant al 699 90 43 51 o al 964 26 05 15. Durada aproximada de 45 minuts.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!