L’Hospital Provincial torna a enrecordar-se dels més menuts a la jornada de portes obertes

Ja sabem que és sentir la paraula hospital ia molts els fa tirar enrera. Però aquest dissabte 15 de juny l’Hospital Provincial potencia el seu costat més social amb la setena edició de les jornades de portes obertes (de 10.30 a 14.00), una ocasió per conèixer una mica més de prop un dels centres sanitaris de referència de Castelló. I ho fa recordant-se de nou dels més menuts amb una sèrie d’activitats infantils pensades perquè aquesta jornada es puga convertir en una visita en família. Ja vos ho vam dir l’any passat, i ho repetim, l‘Hospital Provincial també és cosa de xiquets.

I per què vos ho diem? Perquè podran esmorzar de forma saludable (11.00) gràcies a l’equip de dietistes del centre sanitari, amb Patricia al capdavant, participar al taller d’higiene bucodental (11.30) que imparteix Esmeralda i, sobretot, gaudir de les sorpreses que ofereix el grup Pim Pam Pum Animacions, inclòs castell inflable i jocs infantils (10.30 a 14.00). Ah! I també podran revisar-se la vista per saber si tenen problemes d’ambliopia (10.30 a 14.00). Les optometristes Marta i Adriana s’encarreguen d’això.

Per als que se senten atrets per això de la medicina o que simplement senten curiositat de saber com treballa un cirurgià, també podran veure un quiròfan per dins, mirar pel microscopi, entrar en una ambulància i fer pràctiques de primers auxilis.

Altres activitats que, encara que no estan específicament pensades per a públic infantil, també poden resultar interessants són algunes de les visites guiades programades, com la que es fa al Museu Antiga Farmàcia (12.30) o la que recorre l’hospital al complet (13.00). Ambdues tenen com a punt de trobada el vestíbul principal.

A pares i mares (encara que probablement millor acudir sense menuts) els pot interessar una xerrada sobre com actuar davant d’un entravessament (12.00, al vestíbul principal). I perquè pugueu consultar la programació completa, punxeu en aquest enllaç. Vos ho perdreu? La cita és aquest dissabte de 10.30 a 14.00 a l’Hospital Provincial de Castelló.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!