Taller creatiu, teatre i conta contes per al compte enrere de la temporada a la Sala Zona

Més de 30 funcions per a públic familiar després, la Sala Zona 3 comença a acomiadar la temporada 2012-13. Una programació que ha acostat al públic infantil i familiar un ventall d’espectacles per gaudir, pràcticament tots els dissabtes a la tarda d’octubre a juny, de la CULTURA, així, en majúscules: teatre, contacontes, tallers artístics, concerts, reciclatge, tecnologies audiovisuals aplicades a l’art… Una proposta de qualitat, propera i amb el valor afegit de ser l’única sala privada a Castelló amb una programació estable per a públic infantil. 

I s’acosta al tancament de temporada amb una oferta que manté la línia que ha caracteritzat a l’espai dirigit per la companyia Artes Visuales (o el que és el mateix, Mima i Maya Jankovic): un taller de decoració de samarretes per potenciar la creativitat des ben menuts, una obra de teatre de producció pròpia protagonitzada per l’actor Benjamín Español i una sessió molt i molt especial a càrrec de Contaclown (Rosabel Canós). A continuació us les detallem.

LILICAMISETAS: TALLER DE DECORACIÓ DE SAMARRETES

Descripció: sota el lema Lilicamisetas. Et donem una samarreta en blanc. Posa el teu el color i la creativitat, els monitors que condueixen el taller utilitzaran els ingredients de l’art i la il·lusió per guiar els participants per una divertida aventura de color. El taller posa a disposició dels xiquets i xiquetes samarretes en blanc o bé amb cercles o amb rectangles buits a manera de llenç. A partir d’aquestes dues formes geomètriques els menuts imaginen un objecte, animal o frase que pintaran amb retoladors, que són rentables i no tòxics. Una manera de donar curs a la imaginació i plasmar tota la creativitat que els nens porten dins.
Dia: dissabte 15 de juny
Hora: 11.00 a 13.00
Edat: a partir de 2 anys
Entrada: 12 euros (xiquet/a + acompanyants)
Places: podeu reservar telefonant al 699 904 351 (Maya Jankovic) o acudir directament a la Sala Zona 3 (carrer Bisbe Salinas, 6 Castelló)

ALGO QUE QUERÍA SER ALGUIEN

Descripció: l’espectacle de Mima i Maya Jankovic, en què es combina el treball actoral amb els titelles, evoca el coneixement i creixement d’un ésser innocent, curiós, obert com podria ser un xiquet… i també un adult, per què no. En el seu viatge i recerca, el personatge anomenat Algo va per la vida enfrontant-se a les seues pors, als seus dubtes, errors i debilitats, I en aquest viatge es troba amb els diferents personatges que l’ajudaran a aprendre a ser Alguien: la nit, la llum, el raig del sol, l’aranya, el ruc, la fada de la prada, etc. Una proposta amb doble lectura, per a menuts i grans, en la qual l’actor Benjamín Español guia als espectadors a través d’aquest viatge. L’obra dura uns 50 minuts.
Dia: dissabte 15 de juny
Hora: 18.00
Públic: familiar
Entrada: 4 euros
Durada: 50 min.

CONTES DEL MÓN II (ESPECTACLE ANUL·LAT)

Descripció: aquest espectacle protagonitzat per Rosabel Canós (Contaclown) proposa un divertit viatge al voltant del món mitjançant contes, llegendes i tradicions. Una oportunitat per a viatjar sense eixir de la sala del teatre i descobrir històries sorprenents de la mà de Contaclown, a la qual hem vist en altres conta contes com la Donyeta Lola i els seus Contes eco-lògics o en Papirocontes Somnis de Paper.
Dia: dissabte 22 juny
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros
Edat: públic familiar

CONTA CONTES MÀGIC (ESPECTACLE ANUL·LAT)

Descripció: el món dels contes i el de la màgia units amb aquesta obra de La Troupe Malabo. Llana Juliana t’explica un conte i després un divertiment. Chas, moltes, abracadabra, màgia per aquí, màgia per allà i una nova història arriba ja. Destaquen els seus contes d’animals, de prínceps i princeses, dracs i ogres. També contes de riure o de por o els contes clàssics de sempre. Una funció per passar una bona estona.
Dia: dissabte 29 de juny
Hora: 18.00
Edat: públic familiar
Entrada: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!