Un bagul ple de contes per a clausurar el cicle Cuentacuentahucha

La Fundació Caixa Castelló clausura la temporada 2012-2013 del cicle d’espectacles de teatre i titelles Cuencuentahucha amb la companyia Projecte Caravana, un col·lectiu de joves creadors que canalitza les seves inquietuds artístiques i pedagògiques a través del teatre, tant per a públic infantil com teatre per a públic adult. Una oportunitat a través del teatre d’actors i titelles de divertir-se i aprendre alhora.

Per a això tornen a la sala d’actes de l’Edifici Hucha aquest divendres, 14 de juny, a les 18.30 amb l’espectacle de teatre El tresor de Menta i Mirto, un conta contes en què dos singulars trobadors vénen a mostrar la seua particular museu: un bagul. I, com tota la temporada, l’entrada és grauita fins a completar aforament.

A l’interior del seu peculiar bagul guarden amb cura els tresors que han recollit en els seus viatges pel món dels contes. Aquests són els elements que acostaran de nou els records a Menta i Mirto, són el fil conductor per convidar-nos a viatjar per històries conegudes o misterioses.

L’espectacle és un recull de contes i històries de la tradició literària europea, adaptats al teatre infantil en versió lliure. Així, es presenten des rondalles valencianes fins llegendes recopilades per tot Europa.

Ja vam veure Projecte Caravana amb aquesta mateixa proposta a la Fira del Llibre de Vila-real, encara que en aquella ocasió amb un xicotet matís: llavors el títol era El bagul dels contes. Palla de la casa del porquet, una fava màgica, la flauta d’Hamelin, una poma enverinada… Aquests i altres singulars objectes aniran portant records a Menta i Mirto, sent el fil per explicar històries que tots sabem i altres no tan conegudes.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!