Discover the Secrets of Nature i Crazy Science per a divertir-se i experimentar l’anglès en l’Estiu a l’Ermita

El Termet de Vila-real es posa cap per avall a l’estiu. I ens alegrem. La programació estival dissenyada per l’Ajuntament ens deixa propostes tan suggerents com les dels tallers Discover the Secrets of Nature!, per al mes de juliol, i Crazy Science, a l’agost, amb els quals divertir-se en un entorn privilegiat i potenciar l’aprenentatge oral de l’anglès es donen la mà. I, a més, de manera gratuïta. Les sessions, de les quals s’encarrega l’empresa Clap! Languages, van dirigides a xiquets i xiquetes de 3 a 11 anys (és a dir, que acaben de cursar Infantil o Primària).

PROGRAMA DE DINAMITZACIÓ EN ANGLÈS 

Títol: Discover the Secrets of Nature!
Dies: divendres 12, 19 i 26 de juliol
Horari: 18.00 a 19.00 (Infantil) i 19.00 a 20.00 (Primària)
Lloc: davant de les Cavallerisses

Títol: Crazy Science!
Dies: divendres 2, dilluns 5 i divendres 16 i 23 d’agost
Horari: 18.00 a 19.00 (Infantil) i 19.00 a 20.00 (Primària)
Lloc: davant de les Cavallerisses

Set sessions de dues hores que combinen l’aspecte lúdic i l’educatiu que caracteritza l’Estiu a l’Ermita, el programa de dinamització del Termet dissenyat per la Regidoria de Cultura. Els que s’apropen al taller Discover the Secrets of Nature! es trobaran amb una proposta en la qual mitjançant jocs, senderisme interpretatiu, tallers de reciclatge, jocs d’aigua i altres propostes d’oci actiu descobriran els secrets d’un espai natural com el Termet, aprendran a cuidar l’entorn i també sortejaran proves divertides i sorprenents.

Senderisme interpretatiu, manualitats utilitzant elements de l’entorn, propostes creatives per construir els seus propis projectes, conèixer l’entorn i saber utilitzar els seus recursos … I tot 100% en anglès amb professorat nadiu o bilingüe.

El Crazy Science permetrà (als xiquets i xiquetes de Primària) posar en pràctica l’après en l’assignatura de Coneixement del Medi i descobrir que la ciència també pot ser divertida. Perquè a través dels experiments proposats pel professorat de Clap! arribaran a les seves pròpies conclusions sense necessitat d’obrir un llibre. Un taller que, a nivell pedagògic, pinta molt més atractiu que la pura teoria però que serveix per consolidar coneixements.

Experiments relacionats amb el cos humà, amb medi ambient, trucs que semblen màgia però que en realitat són ciència. Per exemple, com fer desaparèixer aigua, o com crear un volcà amb erupció inclosa o com generar il·lusions òptiques. Aquesta és la proposta de Clap! Languages ​​per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 11 anys.

I per als menuts, els d’Infantil, sessions a mida: Experiments sensorials per potenciar els cinc sentits, barrejar colors per veure què sorgeix, atrevir-se amb dibuixos més creatius… una manera d’acostar-los a la ciència sense que se n’adonin. Del que sí que són conscients és de que es diverteixen.

A nivell de llengua, a banda que escolten tot en anglès, amb explicacions molt visuals i amb gestos per assegurar-se la comprensió màxima, es treballa vocabulari específic, estructures gramaticals i s’intenta que parlin anglès sempre que sigui possible. Però l’objectiu és divertir-se i associar l’aprenentatge de l’anglès a experiències positives per reforçar la seua comprensió.

I com us dèiem, en un entorn privilegiat com el Termet. Després de les sessions de Clap! us espera un espai natural amb jocs infantils i zona per fer picnic. Així que, ja sabeu, passar una tarda de jocs, aprenent anglès i gaudir del sopar a l’aire lliure és possible gràcies a l’Estiu a l’Ermita.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Discover the Secrets of Nature i Crazy Science per a divertir-se i experimentar l’anglès en l’Estiu a l’Ermita

  1. Pingback: Espai Menut | Cine, talleres, patines, farolillos y mucho más en el agosto de Estiu a l’Ermita

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!