Tots els menuts som-hi a l’arena de Castelló


Qui diu que construir un castell d’arena arran de mar està passat de moda? És el més i si no, fixeu-vos en la quantitat d’activitats sobre l’arena que es programen durant tot l’estiu en les platges de Castelló. Si a més l’activitat la fem amb els nostres fills, doncs la cosa es posa més divertida, així que us animem al fet que us poseu a la feina en la platja del Pinar de Castelló.

La platja ja està al 100% i cal aprofitar-la al màxim. Com ve fent des de fa diversos anys, la Biblioteca del Mar de la platja del Pinar de Castelló engega Som-hi per als diumenges a la vesprada. Tots els diumenges de juliol i agost teniu una cita per a jugar en l’arena com mai, perquè els xiquets gaudisquen a solament uns metres del mar d’una obra amb tot el que necessiten: camions, pales, cons, excavadores, grues… Quan podeu gaudir d’aquesta activitat? De 16.30 a 19.00.

Una altra opció per als més atrevits es troba en les plataformes, que estaran en la platja del Pinar del 29 de juny al 5 de juliol i del 20 al 26 de juliol; en el Gurugú, del 6 al 12 de juliol; i en el Serradal, del 13 al 19 de juliol. L’horari serà de 12.00 a 19.00. Es tracta d’un parc infantil aquàtic itinerant amb 10 jocs inflables dirigit a menors de 10 anys.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!