Capbussons a mida a Aquarama, que suma nova atracció: el kraken

Aquarama s’ha convertit en un parc aquàtic de (gairebé) obligada visita per moltes famílies a l’estiu. Tobogans grans i menuts, oberts, ondulats, en remolí, coberts, piscina d’onades, cubs gegants… Però no només per l’oferta d’atraccions aquàtiques, ni tan sols pels serveis addicionals o pel fet que pugues portar el menjar des de casa, no. Aquarama mereix una visita sobretot per la cara que posen els nanos. Indescriptible.

Sóc, probablement, de les poques persones que no havia trepitjat les instal·lacions de Benicàssim fins que l’any passat vaig dur la meua filla de poc més de tres anys. Només cal dir-vos que va passar el primer trimestre de curs -quan Aquarama ja havia tancat les portes- dient-li a la seua professora que el cap de setmana havia estat a Aquarama. Com vos imaginareu, ja compta els dies per tornar. I aquest any, a més, tots els visitants es trobaran amb novetats perquè aquest estiu s’estrena el Kraken (un pop gegant), un conjunt de quatre tobogans coberts i tirolina, ambientant en una de les escenes de les pel·lícula Pirates del Carib.

Aquesta nova atracció està ubicada just darrere de la cala del Pirata, un altre dels espais per a infants del parc. A més, les dunes surf -una de les atraccions amb més èxit- compta amb un carrer més i en breu incorporarà la possibilitat de llançar-se amb estoreta. Finalment, Aquarama ha recuperat la seua mascota, una estrella anomenada Bartola, que es passeja per les instal·lacions per saludar grans i menuts i fer-se fotos amb qui així ho desitge.

Per als que tingueu fills/es de al voltant de tres anys, l’atracció que més els pot cridar l’atenció són les minidunes surf, un tobogan amb sis carrers a què poden accedir de manera independent, sense perill i per les que no es cansen de tirar-se. Vaja, que perdreu el compte de quantes vegades llisquen per elles una vegada i una altra i una altra i una altra. Si els va una mica més relaxat, la zona de llacs -amb reproducció de cascades i d’un cocodril- és una molt bona opció o la piscina d’onades a prop de la riba.

Els famosos gofres, tattoos, sala de jocs, cafeteries, botigues i la resta d’atraccions completen l’oferta per passar un dia rodó en família o amb els amics (obre d’11.00 a 19.00). Dos dels aspectes que més valoren els usuaris són, precisament, que Aquarama és molt familiar i la neteja. ¿El problema? Que voldran tornar, segur. Però no us preocupeu perquè està obert fins al 8 de setembre.

La pàgina web ofereix la possibilitat d’adquirir entrades amb descomptes, com els Family Pack, friendly Pack, els combos, etc. I per als que arribin al parc poden evitar cues en l’adquisició d’entrades amb el seu telèfon mòbil ja que en les taquilas hi ha un codi bidi que permet accedir al recinte per l’accés d’entrades on line, menys concorregut que el normal.

El que no canvia aquest any és la col·laboració entre Aquarama i Espai Menut, ja que com vam fer l’estiu de 2012 tornarem a sortejar entrades per al parc aquàtic i que així pugueu viure en primera persona el que us estem explicant en aquest post. Així que no perdeu de vista la nostra web ni les nostres xarxes socials perquè abans del que us imagineu convocarem el sorteig. Ja sabeu, a Aquarama, l’aventura us crida

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!