Teatre, titelles, música i tallers ixen al carrer a Castelló per al Retorn a la ciutat

Castelló torna a prendre el seu pols normal al setembre. Per açò per a fer més agradable la volta de tots, l’Ajuntament de Castelló organitza un any més Retorn a la ciutat amb un munt d’activitats aptes per a tots els públics. El centre de la ciutat s’omplirà d’espectacles infantils com Pinotxo o Alicia en el País de les Meravelles, també hi haurà espai per a la música amb batucada inclosa i cercaviles que faran les delícies dels més xicotets. Els manetes poden animar-se a crear les seues pròpies marionetes o deixar-se maquillar en els tallers que es faran al carrer Cavallers. Tot amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i la Fundació Dávalos Fletcher.

Dijous, 26 de setembre

PLAÇA DE LES AULES

Obra: Pinotxo
Sinopsi: Espectacle infantil de titelles basat en el conte de Carlo Collodi Li aventure di Pinocchio. El famós ninot construït per Geppeto viu les més increïbles aventures per a arribar a ser un xiquet de debò, fet i dret.
Companyia: Cachirulo
Hora: 19.00

 

 

PLAÇA DE LA PEIXATERIA

Obra: El far dels cors extraviats
Sinopsi: Un home, una dona, un far, una xiqueta i cors, molts cors, quasi tots extraviats, perduts en un mar d’esdeveniments. Recuperar a aqueixos cors, donar-los sentit, il·lusió i fer que bateguen en una harmonia de sons compaginats, és la missió del far i la xiqueta. Per què?, què ocorre quan es trenca un cor? Qui s’ocupa de guarir-ho perquè es pose bé?
Companyia: Xarop Teatre
Hora: 18.30

 

 

CERCAVILES PEL CARRER ENMIG

Obra: L’equip de la Cinquena Dolçainera està compost per tres dolçaines, dos percussionistes, un trombó i un director pallasso. Durant una hora aproximadament, la formació va desplaçant-se pels carrers de la ciutat creant una sèrie de nombres participatius molt divertits. En els quals s’oferirà la diverses persones l’oportunitat de convertir-se en un músic de la formació fins a exercir la funció del propi director.
Companyia: La 5ª Dolçainera
Hora: 19.00

CARRER CAVALLERS

Activitat: Ando creando. Espai Creatiu on crearan titelles amb materials reciclats i un lloc de maquillatge al llarg del carrer Cavallers on els protagonistes seran els més xicotets de la ciutat.
Hora: De 18.00 a 20.00

Divendres, 27 de setembre

PLAÇA DE LES AULES

Obra: Alicia en el país de les meravelles
Sinopsi: Fantàstica recreació per a marionetes basada en el relat de Lewis Carroll Alice’s Adventures in Wonderland. Conduïts pel Conill Blanco, seguirem amb expectació les aventures de la petita Alicia en aqueix món oníric i fantàstic que batega sota la terra. Allí berenarem amb la Llebre de Març, el Sombrerer Boig i el Liró. Jugarem al críquet amb la Reina de Cors i cuidat Alicia! estàs creixent de nou i caurem tots pel sòl!
Companyia: Cachirulo
Hora: 19.00

SANTA CLARA

Obra: Maquifest
Sinopsi: Robert el “baratijas” posa a la venda uns robots molt divertits i festius. Per a mostrar les habilitats de les màquines convida a tots els xiquets i xiquetes a ballar i jugar amb ells.
Companyia: Scura Splats
Hora: 19.30

 

 

PLAÇA DE LA PEIXATERIA

Obra: El far dels cors extraviats
Sinopsi: Un home, una dona, un far, una xiqueta i cors, molts cors, quasi tots extraviats, perduts en un mar d’esdeveniments. Recuperar a aqueixos cors, donar-los sentit, il·lusió i fer que bateguen en una harmonia de sons compaginats, és la missió del far i la xiqueta. Per què?, què ocorre quan es trenca un cor? Qui s’ocupa de guarir-ho perquè es pose bé?
Companyia: Xarop Teatre
Hora: 18.30

 

CERCAVILES PEL CARRER ENMIG

Obra: El Gran Safari
Sinopsi: Espectacle itinerant d’animació amb quatre animals xancuts, una girafa, una zebra, un tigre i un lleó, a més d’un grandíssim rinoceront inflable, de 4m x 5m conduïts i guiats per la caçadora del Safari.
Companyia: Malabó
Hora: 19.00

 

 

CARRER CAVALLERS

Activitat: Ando creando. Espai Creatiu on crearan titelles amb materials reciclats i un lloc de maquillatge al llarg del carrer Cavallers on els protagonistes seran els més xicotets de la ciutat.
Hora: De 18.00 a 20.00

 

ZONA CENTRE

Obra: Farses i Fanfàrries
Sinopsi: Les històries i cantessis populars cobren vida pels carrers i places a càrrec d’aquesta comparsa de joglars que recrearà situacions jocoses i ens entretindran amb comèdies, farses i danses. Et ve de gust eixir a ballar?
Companyia: La Caseta Teatre
Hora: 19.00

 

Dissabte, 28 de setembre

 

PLAÇA DE LES AULES

Obra: Est és el meu regne
Sinopsi: Seran dos reis? o dos bufons? No! són dos pallassos viatjant entre clàssics de la literatura espanyola ! Ens explicaran la seua particular visió del QUIXOT i EL LAZARILLO DE TORMES i LA VIDA ÉS SOMNI. Un viatge imaginari per la literatura del segle d’or del teatre espanyol. Un viatge de dos trompellots molt capaços. Mentre llibre es creuaran amb el circ i la màgia més actual, un viatge on l’aprendre no estarà renyit amb el riure i la diversió.
Companyia: Malabó
Hora: 19.00

 

SANTA CLARA

Obra: Bagage
Sinopsi: Bagage és una història plena de petites històries, concretament de set, que reflexionen sobre el valor de les coses fent que recordem que el material no ha d’ocupar el lloc de l’emocional i que donar i rebre viatgen en la mateixa maleta. Un espectacle de dansa interactiu on grans i xicotets mitjançant els seus objectes més personals ajuden a un personatge entranyable a crear històries amb objectes prestats.
Companyia: A Tempo Dansa
Hora: 18.00 i 20.00

 

CERCAVILES PEL CARRER ENMIG

Companyia: Batucada Sambalea Percusions
Activitat: Cercaviles batucada
Hora: 18.00

Companyia: Botafocs
Hora: 19.30

 

 

 

 

 

CARRER CAVALLERS

Activitat: Ando creando Espai creatiu on crearan titelles amb materials reciclats i un lloc de maquillatge al llarg del carrer Cavallers on els protagonistes seran els més xicotets de la ciutat.
Hora: De 18.00 a 20.00

PLAÇA MAJOR

Tallers de foc
Companyia: Botafocs
Hora: 17.30

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!