Literatura infantil i juvenil per a perdre’s per la biblioteca

Ens tornem a endinsar en la literatura infantil (i gairebé juvenil) aquesta vegada de la mà de la Biblioteca Pública de Rafalafena de Castelló amb les novetats que presenta a la seua sala infantil i juvenil. Vos seleccionem cinc de les noves incorporacions literàries així que vos animem a que vos deixeu atrapar per aquestes històries per als menuts i alguns grans i per als crescudets. Ja sabeu, dediqueu uns minuts a buscar aquestes i altres històries i tot el temps que siga necessari per compartir-les amb els vostres menuts.

75 consejos para sobrevivir al colegio

Quan tens dotze anys, la vida pot ser bastant penosa. A sobre, els teus pares estan en una etapa delicada perquè són realment vells: a vegades tenen fins i tot més de quaranta anys!… Un manual patentat per la Sílvia, la protagonista, que inclou consells tan delirants com: si vols que els teus pares et compren alguna cosa, digues que ho necessites per a l’escola. No falla o no aprengues les coses que ensenyen a l’escola fins que tinguen la versió definitiva. No paren de canviar-les.
Maria Frisa
Alfaguara, 2012

El gat de Baskerville 

A vosaltres vos agrada vestir la moda? Com sabeu, la meu germana Bessy els drapets la tornen boja … Si la unió fa la força, les meues germanes i jo som imparables! Voleu ajudar-nos a resoldre aquest cas?
Roberto Pavanello
Estrella Polar, 2012

On són les ulleres? 

2013 Premi White Ravens. Segons el jurat, “en aquest llibre sense text, el lector es complau a acompanyar un cavaller esfèric, una mica atabalat, per tota la seua casa. La perplexitat i l’exasperació es van apoderant d’ell perquè no és capaç de trobar les seues ulleres per enlloc.
Maria Pascual
Thule, 2013

Nadons a tot arreu

Llibre d’imatges que mostra nadons en diferents postures, escenaris, situacions … També està editat en català
Susan Meyers / Il·lustracions de Maria Frazee
Carimbó, 2013

A stroll with Mr Gaudí

El senyor Gaudí viu en un lloc especial. Cada matí ix a inspeccionar les obres que li han encarregat: la Pedrera, la Sagrada Família, el parc Güell .. Potser no ho semble pel seu aspecte, però Antoni Gaudí és un dels arquitectes més reconeguts de la seua època, encara que a vegades a la gent li sembla que les seues construccions són una mica extravagants.
Pau Estrada
Juventud, 2013

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!