Un espectacle de dansa, circ i teatre per a la Vall amb el ‘Sabates en l’aire’ de La Furtiva

 

La Furtiva, una de les companyies de Produccions Scura, canvia el carrer pel teatre com a escenari de Sabates en l’aire, l’espectacle que arribarà a la Vall d’Uixó el diumenge 22 de setembre a les 19.00 al Teatre Municipal Carmen Tur. Un muntatge sense text, però amb acrobàcies, equilibris, aeris, clown i malabars. Un espectacle sense grans artificis però amb un llenguatge visual que atrapa grans i menuts.

La sinopsi defineix Sabates en l’aire com una metàfora circense sobre l’amor i com superar les incompatibilitats. Dues persones viuen en el seu món particular: Ella, somiadora, viu en l’aire i mai trepitja terra. Ell, treballador i realista, viu en el seu carro de sabater i repara sabates. Un dia es troben i naix entre ells una cosa que els empeny a estar junts. Però les diferències entre ells són abismals. Són moltes coses a les que han de renunciar.

Puja tu! No, baixa tu! Jo sota una mica si tu puges una mica. Ella li ofereix poder pujar a les altures. Ell li pot fer unes sabates…

Una proposta que s’inspira en el teatre, beu del circ i respira dansa pels quatre costats. Una oportunitat per gaudir en família d’una mostra del que es cou al teatre-circ contemporani. Diferent al circ tradicional en què pensem per als més menuts, si. Però suggerent també, atrevit i que mereix ser vist. Sabates en l’aire va ser un dels espectacles programats en l’última edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real, i ahí en saben molt d’aquestes coses.

Cinquanta minuts per deixar-se seduir (o no) per aquesta barreja de dansa, circ i teatre. Gairebé una hora per gaudir d’un poema visual escrit a cavall entre el cel i la terra i que tot i canviar el carrer obert pel teatre tancat manté, en essència, el seu objectiu d’acostar la dansa al públic. A xiquets i xiquetes també.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!