Eslida és l’escenari del I Festival d’Arts Escèniques a la Serra d’Espadà per a tots el públics

Aquest cap de setmana la xicoteta i acollidora localitat d‘Eslida serà l’escenari d’una proposta artística perquè tant els habitants com els turistes puguin gaudir de les arts escèniques en diferents espais naturals donant vida a llocs en desús i d’una manera gratuïta. La cita es diu Feslida i és un Festival d’Arts Escèniques amb el marc geogràfic, natural i artístic d’aquest bell racó enclavat en la Serra d’Espadà.

La part original d’aquest festival és que els espectacles es realitzen en els llocs més singulars d’Eslida, com són L’ermita del Calvari, el Safareig, la Font de Matilde o pels carrers de la localitat. En definitiva es tracta d’una varietat artística, amb programació durant tot el dia i també a la nit.

L’ambiciosa proposta dels organitzadors, a càrrec de Pepa Cases (actriu, ballarina, cantautora, docent de dansa i teatre, directora de la companyia A Tempo Dansa, del festival “Vila-real en dansa” i de l’Escola Municipal de Dansa Contemporània de Vila-real i coordinadora de l’aula de dansa de la UJI i que ocupa el rol de Direcció artística i Programació) i de Pau Ayet (actor, director, tècnic de so i il·luminació, actual programador de l’Auditori Municipal de Vila-real i director del FIT de Carrer de Vila-real i cap tècnic de la companyia A Tempo Dansa entre altres ocupacions també i que pren el rol de l’Adreça Tècnica i producció) compta amb espectacles de teatre, dansa, titelles, circ, música i moltes activitats més pensades per què no? per a un públic adult i també familiar. Una bonica manera d’anar coneixent els pobles de la província combinant cultura, art i diversió. No deixeu passar l’oportunitat de conèixer-ho!

Les activitats pensades per a acudir en familia es concentren en la jornada del dissabte, encara que us deixem la programació completa per a la vostra informació. A continuació hem seleccionat els espectacles per a anar amb els xiquets.

Dissabte, 21 de setembre

Activitat: Teatre de carrer
Obra: Els Visites de Na Gertru
Companyia: Visitants (Vila-real)
Hora: 12.00
Lloc: Intervenció itinerant en la plaça Mestre Arnau.
Durada: 60 minuts

Activitat: Conta contes
Obra: Contes del Món
Companyia:  Contaclown (Benicàssim)
Hora: 18.00
Lloc: Font de Matilde.
Durada: 60 minuts

Activitat: Música itinerant
Companyia: A l’Art (Burjassot)
Hora: 19.00
Lloc: Des de la Font de Matilde fins a l’Era.
Durada: 30 minuts

Activitat: Circ
Obra: Cacos
Companyia: Xa! Teatre (Alcàsser-Vila-real)
Hora: 19.30
Lloc: L’Era.
Durada: 40 minuts

Activitat: Marionetes
Obra: El fantasma de Canterville
Companyia: La Inestable (Argentina)
Hora: 20.30
Lloc: L’Era.
Durada: 60 minuts

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!