Tallers creatius en la Fundació Caixa Castelló

Ja estem immersos en la rutina de col·legi i activitats extraescolars. Però segur que podem traure temps per a portar als nostres xiquets als educatius tallers que la Fundació Caixa Castelló imparteix per a aquest mes de setembre. Tingueu en compte que cal inscriure’s per a poder assistir ja que les places són limitades i gratuïtes!

El programa d’activitats per a públic jove de la Fundació Caixa Castelló torna amb l’horitzó ampliat a dues noves propostes a través dels ja habituals tallers per als més joves, des d’Infantil a Primària i amb la intenció de crear un lloc ple de possibilitats d’aprenentatge i diversió. Un recurs didàctic eficaç que contribuïsca a la formació integral dels participants en aquest moment en què finalitzen les vacances d’estiu.

Educar amb l’art i en l’art és possible sobretot durant la infància, període en què resulta determinant l’estímul de totes les facultats. En l’educació artística la finalitat que es persegueix no és que els alumnes adquirisquen una sèrie de coneixements específics, sinó que aconseguisquen a construir una estructura de pensament, una forma de mirar que es perllongue després del període escolar i capacite a les persones per a comprendre i apreciar els valors estètics de l’art i del món que els envolta.

En aquests tallers el lúdic es troba amb l’educatiu, de manera que els xiquets de Castelló tindran un lloc comú on trobar-se amb l’art des d’una idea global de l’educació no formal. Alhora se cerca l’objectiu que els participants se submergisquen en el món de la creació artística, així com de la literatura i de l’animació lectora d’una manera divertida i didàctica amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament, la memòria, l’agudesa psicomotriu, l’habilitat intuïtiva, l’oratòria, la creativitat… elements indispensables per al desenvolupament de la personalitat i de les habilitats socials per a treballar en un grup amb un únic objectiu: crear una història única i especial que es pugi veure i compartir amb uns altres.

Enguany es proposen dos tallers. Un taller de màscares d’estimulació a la creativitat, impartit per l’actor Nouredine el Attab. Aquest taller de creixement personal a través de la construcció de màscares utilitzar el joc com a eina de comunicació valorant el treball individual i col·lectiu.

També s’ha programat un segon taller d’animació a la lectura Crea el teu propi conte reciclat, impartit per la contacontes Rosabel Canós, també coneguda com Contaclown. Aquest taller consta d’una part teòrica en la qual s’explicaran els secrets per a la creació dels contes i una segona pràctica en la qual els participants crearen el seu propi conte reciclat.

TALLER DE MÁSCARES D’ESTIMULACIÓ DE LA CREATIVITAT

A partir del 16 de setembre
Impartit per: Noureddine el Attab
Lloc: Edifici Guardiola de la Fundació Caixa Castelló (Carrer Enmedio 82)
Hora: A partir de les 17.15
De dilluns a dijous, 16 a 19 de setembre.
Cinc sessions de 75 minuts cadascuna.
20 participants per sessió en funció de l’edat de 4 a 11 anys.
Inscripció prèvia i gratuïta a casa Abadia o al telèfon 964 232 551
Des de la Fundació se li informarà de quin és la vesprada, entre el dilluns i el dijous, en la qual ha d’assistir.

TALLER CREA EL TEU CONTE RECICLAT D’ANIMACIÓ A LA LECTURA

A partir del 23 de setembre
Impartit per:
Rosabel Canós de Contaclown
Lloc: Edifici Guardiola de la Fundació Caixa Castelló (Carrer Enmedio, 82)
Hora: A partir de 17.15
De dilluns a dijous, 23 a 27 de setembre.
Cinc sessions de 75 minuts cadascuna.
20 participants per sessió en funció de l’edat, de 4 a 11 anys.
Inscripció prèvia i gratuïta a casa Abadia de Castelló o al telèfon 964 232 551

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!