La tardor sona a jazz per a tota la família a la Vall

Sembla mentida però l’estiu ja gairebé ha volat. Però si ho fa amb propostes com les que vos expliquem a continuació es fa més suportable. El cicle Jazz a la tardor de la programació cultural de la Vall d’Uixó apropa els sons de guitarres, baixos, saxos, pianos i un llarg etcètera d’instruments a tota la família. I ho fa amb dos espectacles que són més que un concert: Els músics de Carcaixent i Jazzejant amb bebés. Dues propostes de Sedajazz, un col·lectiu entestat a trencar alguns tòpics, com ara que el jazz no és cosa de xiquets. Perquè l’oïda, el gust, el ritme o els sentiments que transmet la música no entenen d’edats.

Els músics de Carcaixent trasllada la història dels músics de Bremen a la localitat valenciana (i vosaltres podeu fer el mateix amb qualsevol poble que vos imagineu) amb un grup d’animals aventurers que parlen valencià i castellà. Un espectacle per a tots els públics, diga el que diga el vostre carnet d’identitat, si és que teniu.

El segon dels concerts programats, Jazzejant amb bebés, està pensat i va dirigit a xiquets i xiquetes de menys de 4 anys, aquests primers anys de vida en què tant importen els estímuls i sensacions que els fem arribar. Un concert amb ritmes musicals tan diversos com el jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova que es gaudeixen no només a través de l’oïda sinó també del joc i de l’experimentació. Sí, així , com sona, perquè ací el públic pot cantar, ballar, i fins i tot tocar instruments com maraques, tubs musicals, panderetes… No ens sorprèn que Jazzejant amb bebés repeteixe per segon any al Palau de Vivel.

Els músics de Carcaixent

Descripció: un espectacle per a infants inspirat en el conte Els músics de Bremen. Una història senzilla i il · lustrativa que permet explicar subtilment la manera d’ordenar els elements bàsics de la música moderna. Els conceptes de ritme (bateria i baix), harmonia (piano) i melodia (flauta) associats a un animal i un instrument al llarg de la història. Amb Tere Núñez, baix, guitarra i veu; Moisès Baptista, piano; Chelo García, flauta i Felip Santandreu, bateria.
Dia: diumenge 15 setembre
Hora: 19.00
Lloc: Teatre Municipal Carmen Tur
Entrada: gratuïta ( fins a completar aforament )

Jazzejant amb bebés

Descripció: activitat dirigida exclusivament a menors de 4 anys, acompanyats pels seus pares. Cal que el nadó estiga acompanyat per una figura propera per crear un clima agradable. Els músics rebran a l’entrada als pares i els bebés, per a un primer contacte. A continuació es passarà a l’escenari, on tots participaran de l’espectacle. Els músics que condueixen l’activitat tenen gran experiència com a docents. Són poli-instrumentistes i tenen la capacitat d’interactuar amb els menuts amb intervencions de caràcter teatral i mímica.
Músics: José Hernández Reillo, congues, bongoes, panderos, maraques, shaker, güiro, xilòfons, esquellots, campanes, bateria, djembé i instruments fets amb material reciclat; Francisco Blanco Latino, flautes, saxo baríton, tenor, soprano, clarinet baix, baix elèctric, sintetitzador i percussió i Teresa Núñez, veu, guitarra, baix elèctric, percussió i efectes sonors .
Durada aproximada: 60 minuts
Dia: dissabte 21 setembre
Hora: 11.00
Lloc: Saló d’Actes Centre Cultural Palau de Vivel
Entrada: gratuïta (fins a completar aforament)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!