El festival Sixtiesrock Castelló ofereix una matinal familiar amb cançons dels Beatles

Sixtiesrock Castelló ha programat per a aquest dissabte, 26 d’octubre, a les 13 hores, una sessió matinal per a tots els públics amb l’actuació de The Bitters Tribute Band, un grup de versions de The Beatles que perllonguen d’aquesta forma les sessions per als més xiquets que el festival va començar en la seua anterior edició. Una magnífica idea que sembla que va calant en els festivals que es realitzen a Castelló, com el recentment celebrat Trovam!, al que també se li va programar una sessió matinal per als més xicotets, encara que en aquella ocasió a l’aire lliure.

The Bitters, que s’encarrega de versionar les inigualables cançons de The Beatles, ja va ser pionera en inaugurar les matinals del Four Season, en les quals va tenir molt èxit. Per açò, no és d’estranyar que els organitzadors del festival Sixtiesrock hagen confiat en aquest conjunt que ja ha triomfat allà per on ha actuat. Per a els que vullgueu conéixer tota la informació del festival,nomepierdoniuna ho conte tot. No t’ho pots perdre!

Aquesta fantàstica banda de música posarà en escena el seu repertori infalible d’himnes coneguts per a totes les generacions, el que proporcionen els immortals Beatles. De la mà d’una banda local que, amb algunes interrupcions i canvis de formació, porta ja més de 10 anys pateando escenaris des que el seu mentor, el beatlemaníaco Lorenzo Millo, l’engegara reunint a diversos músics de qualitat com l’incombustible El Xinès a la bateria. The Bitters basa el seu repertori en les cançons més populars de la primera època del quartet de Liverpool, com “A Hard Day’s Night” o “She Loves You”, però també altres menys conegudes com “And Your Bird Ca Sing”.

El Sixtiesrock Castelló és un festival de música underground el principal reclam de la qual són els concerts en directe on està present el rock, el soul, el garatge, la psicodelia…amb grups nacionals i internacionals amb un so contundent que ens recorda a The Who, Led Zeppelin, The Beatles i Rollings Stone entre uns altres. A més de gaudir de bona música en el Sixtiesrock podeu trobar exposicions d’art, mercat ambulant de discos, accessoris i roba vintage, desfilada de moda, eixida amb vespas i minis, i concert familiar en la sessió Sixtiesrock Junior.

Sixtiesrock Junior s’uneix així a propostes similars que s’han anat desenvolupant a Castelló, com el cicle les matinals del Four Season, la Garden Music Club, o Merienda Pop a València. Amb la particularitat que se celebrara en la Sala Magic Box del Auditori i Palacio de Congressos de Castelló. El preu és de 5 euros i l’aforament és limitat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!