La Fira d’Onda programa teatre, circ, música i tallers per als xiquets

Onda es converteix l’última setmana d’octubre en una cita ineludible per a tots aquells que vulgueu gaudir d’unes bones festes, sempre que el temps ho permeta. En aquestes festes dedicades al Santíssim Salvador, la Verge de l’Esperança i Sant Roque, la diversió inunda els carrers de la localitat i encara que en la resta de poblacions segueix la seua marxa normal de col·legis, moltes de les activitats destinades als més xicotets es realitzen a les vesprades perquè us pugueu acostar a gaudir del XII Festival de Teatre i Animació Infantil, com a plat fort.

A continuació hem seleccionat del programa de festes les activitats destinades als més xicotets perquè pugueu triar.

Les activitats infantils de les festes començaran el dilluns, 21 d’octubre a les 11.00 amb una cercavila amb la participació de la reina infantil i la seua cort d’honor, a la qual acompanyaran col·legis, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecilia i associacions. A tots els participants se’ls lliurarà un regal per part de l’associació DISADI. L’eixida es realitzarà des del carrer Cervantes i recorrerà els carrers Ecce Homo, el Pla, Raval de Sant Josep, Rei Don Jaime, Sant Roque, San Miguel, Salvador Barri, Sant Bernardo i finalitzarà en la plaça d’Espanya. A continuació, i en la mateixa plaça, gran festa infantil amb l’espectacle Formigues de la companyia Amimic Teatre emmarcat en el XII Festival de Teatre i Animació Infantil.

Ja a la vesprada, a les 19.30 i en la plaça d’Espanya, Roco Rock de la companyia Musas Teatro oferirà un espectacle musical on es combinen música i jocs, dins del XII Festival de Teatre i Animació Infantil.

La segona jornada de la setmana festiva, el dimarts 23 d’octubre, a la vesprada, a les 16.30 i en la plaça d’Espanya, Jugacarrer animació a càrrec de Trencaperols en un espai de tallers i inflables. A més, en el recinte firal, dia de l’euro, totes les atraccions a 1 euro. El teatre tornarà a les 19.30 en la plaça d’Espanya amb la Banda del Drac i el seu espectacle Trasgos.

El dimecres, 23 d’octubre, a les 16.30 en la plaça d’Espanya, tornarà el Jugacarrer a càrrec de Trencaperols, que consistirà en un espai de tallers i inflables i en el recinte firal, tornarà el dia de l’euro per a totes les atraccions. Una mica més tard, a les 19.30 en la plaça d’Espanya, la Troupe Malabo presenta El Gran Safari, teatre de carrer.

Les activitats infantils per al dijous 24 d’octubre són una mica més matineres. A les 10.30 des del Plà, espectacle infantil amb tancament i sorpreses i a les 11.00 en la plaça d’Espanya, parc infantil de Animatrix. A la vesprada, a les 16.30 en la plaça d’Espanya, continuació del parc infantil de Animatrix . Per a endolcir el dia, a les 17.00 i en el recinte de la fira a les 17.00 cotó de sucre gratuït. Com totes les vesprades, a les 19.00 en la plaça d’Espanya, teatre. En aquesta ocasió será la companyia Xa Teatre la que presentarà Cacos, espectacle de circ i malabars per a tots els públics. I per a aquells xicotets que aguanten fins a les 23.30 podeu gaudir de la cercavila de disfresses amb importants premis.

El divendres 25 d’octubre també alçarà als xiquets prompte ja que a les 10.30 en la plaça d’Espanya hi haurà jocs tradicionals per a tots els públics. Mitja hora més tard, a les 11.00 en l’esplanada del Casal de la Fira, parc multiaventura amb carpa de paintball, pista americana, inflables, futbolí humà i circuit de segway que continuarà a les 16.30. Després, a açò de les 19.30 en la plaça d’Espanya serà el torn de l’espectacle Màgica Màgia.

L’últim dia de la Fira d’Onda, el diumenge, 27 d’octubre, les activitats infantils començaran a les 18.30 en el Raval de Sant Josep amb l’espectacle infantil Titirilandia de la companyia Disparatario. I per acabar, a les 19.30 serà el torn de la gran desfilada de carrosses, amb els grups participants en la mostra de balls, barris de la població, La fila de Bequeteros de Cocentaina i les reines. A continuació, traca final de festes i castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Germans Caballer.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!