Música i teatre a parells a la Sala Zona 3 per als dissabtes de novembre

Música, màgia i, per descomptat, teatre. La Sala Zona 3 de Castelló programa quatre espectacles per a tots els públics aquest mes de novembre en la seua decidida aposta per esdevenir un referent cultural i d’oci per a públic familiar a la capital de la Plana. El concert de Trobadorets, l’aventura del personatge Algo i el seu viatge per convertir-se en Alguien amb Teatre Phoenix, la Magia Pirata de La Troupe Malabo i l’estimulació musical de Baby Do Re Mi completen la programació per als dissabtes 9, 16 , 23 i 30 de novembre. Totes les activitats comencen a les 11.30.

9/novembre TROBADORETS EN CONCERT

Tipus: música
Hora: 11.30
Entrades: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515
Descripció: serà la tercera actuació de Trobadorets a la Sala Zona 3. I per alguna cosa repetiran. Pau Sancho, cantant i presentador; Gerard Chiva, guitarra espanyola i guitarró, i Javi Rua, guitarra i percussions, tocaran de nou cançons del seu primer CD, Sons i cançons, com Trobadorets, Els Números, L’ovella, Els Cavallers, El rock dels instruments i Adéu, adéu. Quatre composicions pròpies, una del cançoner popular -Els Cavallers- i l‘Adéu, adéu de Xesco Boix. Un concert que és molt més que música i en el qual els grans acaben ballant com els menuts. Segur. I amb algun tema nou…

16/novembre ALGO QUE QUERÍA SER ALGUIEN

Tipus: teatre
Companyia: Teatre Phoenix , amb Benjamí Espanyol
Hora: 11.30
Entrades: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515
Sinopsi: l’espectacle de Mima i Maya Jankovic, en què es combina el treball actoral amb els titelles, evoca el creixement d’un ésser innocent, curiós, obert com podria ser un nen… també un adult, per què no. En el seu viatge i recerca, el personatge anomenat Algo va per la vida enfrontant-se a les seves pors, als seus dubtes, errors i debilitats,… I en aquest viatge es troba amb els diferents personatges que l’ajudaran a aprendre a ser Alguien: la nit, la llum, el raig del sol, l’aranya, el ruc, la fada de la prada… l’obra, que dura uns 50 minuts, està recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys.

23/novembre MAGIA PIRATA

Tipus: teatre / circ
Companyia: La Troupe Malabo
Hora: 11.30
Entrades: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515
Sinopsi: el gran Rebeco Espárrago i la corsària Lady Grecian protagonitzen aquest espectacle en què apareixen efectes de màgia de grans il·lusions com levitació de l’ajudant, caixa d’espases i també jocs de plomalls que canvien de color. Una obra per a públic familiar inspirada en el circ en què també es podran veure malabars i jocs amb el diàbolo. Tot amanit amb humor blanc i la complicitat dels espectadors.

30/noviembre BABY DO-RE-MI

Tipus: estimulació musical
Companyia: Aída Fernández, psicòloga
Hora: 11.30
Entrades: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515
Sinopsi: mares i pares comparteixen amb els fills i filles diferents activitats i jocs musicals on explora i investiga, es desenvolupen habilitats motores i cognitives, s’adquireix capacitat d’atenció i escolta, es desenvolupa i fomenta la relació i comunicació social i familiar, es desperta la imaginació, la curiositat i la creativitat dels més menuts. Per a nadons i xiquets i xiquetes des dels 3 mesos als 6 anys.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!