Fires de Nadal, diversió pels quatre costats per a tota la familia

Amb el Nadal tornen les fires d’oci gratuïtes, organitzades des dels ajuntaments i especialment pensades per a gaudir durant aquest primer tram de les vacances escolars. Castelló, Almassora, Vila-real i la Vall d’Uixó obriran les seues portes amb els seus particulars i originals propostes. A Castelló, la cita es diu Divertilandia que se celebra del 26 al 30 de desembre, a Almassora la fira Expoentreteniment estarà oberta el 26 i 27 de desembre, a Vila-real Nadalandia obrirà del 27 al 30 de desembre i a la Vall d’Uixó el Festivall obri del 27 al 29 de desembre. El segon tram completa la oferta Borriana amb Burisplay que serà el 3 i 4 de gener de 2014.


Divertilandia (Castelló)

La Fira Infantil i Juvenil de Castelló Divertilandia se celebrarà en el recinte de la Pèrgola del 26 al 30 de desembre de 10 a 14 i de 16 a 21. Una fira que enguany arriba amb el títol de Pasa un Nadal de Cinema.

Divertilandia és el gran punt de trobada per als xiquets i xiquetes, per als joves de Castelló, durant aquesta primera part de les festes nadalenques. I açò és així perquè, com en cada edició, s’han preparat una sèrie d’activitats que resultaran d’allò més atractiu. Des de les 10 del matí i fins a les 21 de la nit una gran quantitat de propostes, tallers i atraccions que podran gaudir, un any més, de manera gratuïta milers i milers de persones. No faltaran ni els ja clàssics tallers de maquillatge, contacontes, titelles, música i ball… Ni tampoc altres activitats com els karts, bàsquet, taller de cuina, inflables, taller de dibuix i fins a un taller de relaxació infantil.

La novetat més espectacular serà la de la zona central de la fira, on s’instal·larà una pista de gel que estarà en marxa permanentment, mentre estiga la fira. També es va a habilitar una zona en l’exterior de la Pèrgola on practicar diferents activitats com a esports d’aventura, tir amb arc o skate. Es van a potenciar les activitats relatives a les Noves Tecnologies i el Medi ambient amb un taller de jardineria o unes caricatures amb tablet.

En aquesta fira tampoc faltarà la faceta solidària amb l’ONG Save the Children, amb la qual es podrà col·laborar mitjançant les aportacions en el guarda-roba solidari i guardacarros, que tindran un cost de 50 cèntims i un punt de marxandatge on tot el que es recapte es destinarà a aquesta ONG.

Expoentreteniment (Almassora)

Expoentreteniment se celebra a Almassora el 26 i 27 de desembre en el centre social de la tercera edat, en el carrer Sant Felipe 1. L’horari d’obertura serà d’11.00 a 14.00 i de 16.30 a 20 hores. Expoentreteniment també celebra paral·lelament la Mostra d’Associacions, on col·lectius i entitats ciutadanes participen activament en l’organització de tallers i activitats per a tots els visitants.

Activitats lúdiques, tallers manuals, jocs, concursos, inflables, en una fira en la qual també hi haurà espai per a actuació de dansa i animació. Podeu descarregar-vos el programa amb totes les activitats.

Nadalandia y Esplai de Nadal (Vila-real)

Contes, música, jocs, festa i solidaritat són els ingredients principals de la programació nadalenca que l’Espai Jove ha preparat per a les pròximes setmanes, amb una dotzena d’activitats per a xiquets i joves en les quals, un any més, tornaran a tenir un especial protagonisme la fira Nadalandia o l’Esplai de Nadal. La programació nadalenca dissenyada per la regidoria de Joventut, un any més, reprèn el seu caràcter solidari de la mà del concert que la Banda Jove i el cantautor Miquel Gil ofereixen a benefici de Fundació Primavera i AECC Vila-real.

El concert solidari tindrà lloc el dissabte 28 de desembre, a les 20.00, en la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural, a un preu de 5 euros i amb entrades de Fila 0. L’actor Sergio Caballero presentarà l’espectacle, que explicarà també amb el singular Fanfi com a conductor de l’acte.

Per als més xicotets, el Casal de Festes obrirà, del 27 al 30 de desembre, les portes de Nadalandia, el tradicional parc infantil amb activitats, atraccions, espectacles i diferents espais d’oci perquè els xiquets puguen gaudir durant les vacances nadalenques. El parc infantil està dirigit a xiquets de fins a 12 anys i estarà obert en horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00.

D’altra banda, l’Espai Jove acollirà també aquest Nadal l’Esplai Nadal, una proposta lúdica i educativa dirigida a xiquets d’entre 3 i 12 anys, que es desenvoluparà els dies 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre, a més del 2 i 3 de gener. Amb un horari de 9.00 a 14.00 hores i servei d’acolliment dels xicotets des de les 7.45 i fins a les 14.15, l’Esplai Nadal és una oportunitat que els xiquets passen el seu temps de vacances en un ambient lúdic i educatiu, amb activitats molt interessants.

Festivall (la Vall d’Uixó)

Des del divendres 27 de desembre al diumenge 29 de desembre, el poliesportiu municipal de la Vall d’Uixó acollirà el Festivall amb activitats per als més xicotets.

El Festivall es distribuirà en tres zones. Una d’elles amb inflables; una zona de tallers com pintacares, globoflexia, manualitats nadalenques i reciclatge; i un tercer espai amb exhibicions de ball, arts marcials, patins en línia, tennis i cançons en anglès per als més xicotets. Per segon any consecutiu, s’amplia la fira de Nadal a tres dies. L’horari serà d’11.00 a 13.30 hores i de 15.30 a 20.00 hores.

Enguany, com a novetat, es realitzarà una recollida de joguets per a Cáritas perquè tots els xiquets de la Vall d’Uixó tinga el seu regal per a Nadal.

Burisplay (Borriana)

A Borriana la fira Burisplay obri les seues portes ja l’any que ve 2014 i ho fa en el Llar Faller. Serà el 3 i 4 de gener per al gaudi dels més xicotets de la casa. El divendres romandrà oberta de 16 a 19.30 i el dissabte, l’horari s’ampliarà a matí i vesprada, passant a ser de 10 a 14 i de 16 a 20.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!