Proyecto Caravana torna a l’edifici Hucha amb la faula teatral ‘Vull ser mussol’

Proyecto Caravana estrena Vull ser mussol, el seu nou espectacle de titelles, a l’edifici Hucha aquest divendres 10 de gener. Una faula teatral carregada d’humor amb la qual la Fundació Caixa Castelló arrenca la seua programació per a públic familiar després de les vacances nadalenques. L’obra omplirà l’escenari de rialles, màscares i actors amb música Gypsi dels Gats Rumberos de Requena i la direcció escenogràfica de l’artista portuguesa Francisca Sá. Una proposta col·lectiva i artesana on podem gaudir de ser nens o del record d’ haver-ho estat.

Vull ser mussol transcorre a casa de l’àvia, on tots dies són tranquils, on es viu una dolça rutina amanida per les petites emocions de la vida. Però avui vindrà a dormir Carlota, la seua néta, un guirigall inesperat que farà que visquen una vetllada inoblidable .

Un espectacle que parla de les relacions entre els néts i els seus avis, una faula per anar al llit i somiar, un conte de gats, ratolins i mussols i on coneixerem la veritable història de Maria Sarmiento.

L’accés al saló d’actes de l’ edifici Hucha s’obrirà a partir de les 18.15 hores, quinze minuts abans que comence l’espectacle, i els acompanyants podran veure l’espectacle a l’avantsala del propi saló.

Proyecto Caravana és un col·lectiu de joves creadors castellonencs que desenvolupen les seves inquietuds artístiques i pedagògiques a través del teatre. Des de la perspectiva del teatre artesanal de petit format proposen espectacles que posen de manifest la fantasia existent en la quotidianitat. Entre les seues obres estan Versos en  ventana, Bagul de contes o Superalpargata, escola de superherois.

FITXA DE L’ESPECTACLE

Títol: Vull ser mussol
Dia: divendres 10 gener
Hora: 18.30
Lloc: Saló d’actes de l’ edifici Hucha
Edat: apte per a tots els públics
Durada estimada: 50 minuts
Entrada: gratuïta fins a completar aforament

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!