Els pare Noel tornen sobre patins a Benicàssim i Castellón per Nadal

El Nadal ja és ací. I les marxes de patins amb participants disfressats de motiusnadalencs, especialment de pare Noel, prometen convertir-se en tota una tradició . Castelló i Benicàssim aposten per això i celebren aquest penúltim diumenge de l’any, 22 de desembre, dues marxes no competitives per gaudir de la ciutat sobre rodes.

Comencem per Castelló. Per segon any consecutiu, la capital de la Plana convoca el PatíNadal que enguany es trasllada a horari matinal. L’esdeveniment organitzat per l’Associació Castelló Patina partirà a les 11.00 des de la porta principal del Corte Inglés per, a través del parc Ribalta i Hort dels Corders, fer un recorregut urbà pel centre històric per acabar a la plaça Major. Els organitzadors i l’Ajuntament conviden a participar en aquest peculiar i colorit esdeveniment disfressats de motius nadalencs: pare Noel, rens, Reis Mags, arbres de Nadal, torrons,… el que se vos acudisca.

Les úniques recomanacions són utilitzar proteccions i cas i que nens i nenes vagin acompanyats per un adult. Això per als que sàpiguen patinar. Per als que això de circular sobre rodes no sigui el seu que no es preocupen, només cal acostar-se al centre per veure passar aquests singulars patinadors. Una bona i acolorida excusa per passejar en família i respirar l’ ambient nadalenc que inunda Castelló des de les últimes setmanes.

Només unes hores més tard Benicàssim prendrà el relleu. Papatín Noel, la més veterana de les cites amb els seus sis edicions, eixirà a les quatre des del pont de Ferro, a l’avinguda Barcelona . Atenció perquè per participar cal inscriure prèviament al Casal Jove o per correu electrònic a casaljove(arrova)benicassim.org. El termini acaba el divendres 20 de desembre a les 18.00. Els 50 primers inscrits tenen premi: un vestit de Pare Noel.Y per a tots els i les participants, xocolatada .

La volta popular partirà a les 16.00 del pont de Ferro cap al Voramar, continuarà pel passeig marítim de Les Viles, la Torre Sant Vicent i s’endinsarà després al nucli urbà. A Benicàssim, com a Castelló, l’al·licient no només està a pujar als patins sinó que la participació com a públic també suma. Com veieu, Castelló i Benicàssim tenyeixen el Nadal de vermell intens i acomiaden l’ any sobre rodes .

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Els pare Noel tornen sobre patins a Benicàssim i Castellón per Nadal

  1. Pingback: Espai Menut | La Navidad para público familiar en un clic: más de 100 maneras de divertirse en vacaciones

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!