Tallers infantils de cuina i arquitectura a Vila-real, doblet per a les vacances escolars

Les vacances escolars de Nadal arrenquen amb una doble proposta de tallers infantils d’allò més suggerent. Un de cuina i un altre d’arquitectura. Menús saludables d’un costat, ciutats sostenibles d’altres. Tots dos s’imparteixen a Vila -real i tots dos coincideixen en el dia: aquest dilluns 23 de desembre. Les dues activitats ofereixen horari de matí i de vesprada per poder compaginar. L’única pega és que les places són limitades i, per exemple, el de ciuna ja ha tancat la inscripció (s’han apuntat al voltatn de 70 xiquets/es). Encara així igual n’oferten més endavant.

TALLER DE CUINA RECEPTES NADALENQUES PER A INFANTS

Així dóna gust començar les vacances. Amb les mans a la massa. Un taller de cuina amb receptes nadalenques perquè els menuts es familiaritzen amb productes saludables. Una manera divertida d’ acostar-se a alguna cosa que sembla reservat només per a majors com és la cuina però que desperta la curiositat dels més menuts.

El taller està impartit per dos nutricionistes que guiaran les tres sessions programades (dos de matí i una de vesprada) per familiaritzar a xiquets i xiquetes amb la importància de mantenir una dieta saludable. I ho faran des d’una perspectiva pràctica i divertida . Perquè la cuina també és per als menuts. Als tallers preparan tres receptes i degustaran un sorbet. Receptes fetes amb verdures i fruites per tal de potenciar alimentes saludables. A més la sessió també inclou un joc per parar taula.

Títol: Cuina nadalenca
Horaris: grup 1 de 9.00 a 11.00 / grup 2 de 11.30 a 13.30 / grup 3 de 17.00 a 19.00
Edats: 5 a 11 anys
Entrada: grauita
Lloc: Casa dels Mundina (Major, 37)

TALLER D’ARQUITECTURA CURA-SANA, MENUDA CIUTAT!

Apeu de Carrer, una associació que treballa, entre d’altres, aspectes d’arquitectura social, dissenyant tallers d’arquitectura, ciutat i paisatge per a la infància aterren dilluns a Vila-real (a la Farmàcia Ferrero de la plaça Colón) amb el programa per Cura-sana, menuda ciutat! El taller està pensat per a xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys en què jugaran a imaginar i construir ciutat saludable. Sí, heu llegit bé, els i les participants dissenyaran ‘la seua’ ciutat sostenible i la construiran.

El col·lectiu Apeu de carrer ja ha visitat la província altres vegades. A Espai Menut hem tingut oportunitat d’acudir a dos dels seus tallers, tots dos programats a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC). Arquitectures menudes, on els petitons van ser capaços de crear una ciutat a escala, i Llums , paisatge i… ¡ Acció ! , En la qual el paisatge cobrava vida . Aquest tipus d’activitats que deixen empremta, que deixen tan bon gust de boca que ve de gust repetir. I ara arriba aquesta oportunitat amb Cura-sana, menuda ciutat! A continuació teniu la informació per poder posar-vos mà a l’obra.

Títol: Cura-sana, menuda ciutat!
Horari: 11.00 a 12.30 / 17.00 a 18.30
Edats: 4 a 8 anys
Entrada: 8 euros (places limitades). S’adquireixen a la mateixa farmàcia.
Lloc: Farmàcia Assumpta Ferrero (plaça Colón, 4)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Tallers infantils de cuina i arquitectura a Vila-real, doblet per a les vacances escolars

  1. Pingback: Espai Menut | La Navidad para público familiar en un clic: más de 100 maneras de divertirse en vacaciones

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!