Teatre, creativitat i música, la guinda cultural al 2013 a la Sala Zona 3

La Sala Zona 3 acomiadarà l’any amb una doble proposta teatral per a públic familiar, el taller Lilicamisetas per fomentar la creativitat de xiquets i xiquetes (i de la família en general) i la música de Trobadorets, que oferirà la seua quarta actuació a l’escenari de carrer Bisbe Salinas de Castelló. Aquests quatre espectacles -aquest dissabte 14 de desembre hi ha dues activitats- posaran la guinda cultural a un 2013 en què la Sala Zona 3 ha apostat per oferir una programació estable per a les matinals dels dissabtes. I tot , per a públic familiar.

14/des L’ELIXIR DE L’ALEGRIA

Descripció: espectacle d’animació per a públic infantil en el qual el professor Romaní al costat del seu ajudant Max, realitzaran un viatge per tot el món descobrint jocs, cançons, balls i molta, moltíssima diversió. Una obra per no parar en el seient i en la qual el públic participa activament del seu desenvolupament.
Companyia: Splai Castelló
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

14/des TALLER CREATIU LILICAMISETAS

Descripció: els monitors que condueixen el taller utilitzaran els ingredients de l’art i la il·lusió per guiar els participants per una divertida aventura de color. El taller posa a disposició dels xiquets i xiquetes samarretes en blanc o bé amb cercles o amb rectangles buits a manera de llenç. A partir d’aquestes dues formes geomètriques dels menuts imaginen un objecte, animal o frase que pintaran amb retoladors, que són rentables i no tòxics. Una manera de donar curs a la imaginació i plasmar tota la creativitat que els menuts porten dins.
Hora: 12.00 a 14.00
Entrades: 12 euros (per samarreta -tota la família pot pintar una única samarreta- )
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

21/des TROBADORETS EN CONCERT

Descripció: Pau Sancho, cantant i presentador; Gerard Chiva, guitarra espanyola i guitarró; i Javi Rua, guitarra elèctrica i percussions, són tres músics, tres amics… són Trobadorets. I tornen a la Sala Zona 3 on tocaran cançons del seu primer CD, Sons i cançons, com Trobadorets, Els Nombres, l’Ovella, Els Cavallers, El rock dels instruments i Adéu, adéu. Un concert per no parar de ballar (majors inclosos). Serà la quarta actuació del grup a la Sala Zona 3, un espai que permet la proximitat entre el públic i els músics i que afavoreix la interacció.
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

28/des ALGO QUE QUERÍA SER ALGUIEN

Descripció: l’espectacle de Mima i Maya Jankovic, en el qual es combina el traball actoral amb els titelles, evoca el coneixement i creixement d’un ésser inocent, curiós, obert com podria ser un xiquet… també un adulto, per què no. En el seu viatje i recerca, el personatge anomenat Algo va per la vida enfrontant-se a les seues pors, als seus dubtes, errorades i debilitats,… I en eixe viatge es troba amb els diferents personatges que li ajudaran a aprendre a a ser Alguien: la nit, la llum, el raig del sol, l’aranya, l’ase, la fada de la pradera…
Durada: 50 min.
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351/964 260 515

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Teatre, creativitat i música, la guinda cultural al 2013 a la Sala Zona 3

  1. Pingback: Risas aseguradas para diciembre en Zona 3 | nomepierdoniuna

  2. Pingback: Espai Menut | La Navidad para público familiar en un clic: más de 100 maneras de divertirse en vacaciones

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!