Noesruido proposa un pla diferent per al diumenge de matí en l’Auditori

“Diumenge… eixe dia en el qual quedar-se a casa al matí mentre els xiquets juguen sembla la millor opció… Doncs no! És molt millor eixir en família i quedar amb els amics per a prendre unes cerveses, mentre els menuts ho passen d’allò més bé veient un concert pensat per a ells amb cançons pensades per a tu: Madonna, Ramones, Alan Parsons, The Smashing Pumpkins, La Casa Blava… Si més no, és el que intentem en Noesruido”. Així convoquen David Bueno i Fede Trillo, el duo que integra el grup castellonenc Noesruido, al públic en les xarxes socials per al concert que oferiran diumenge que ve 2 de febrer a les 12:00 en la sala Magic Box de l’Auditori de Castelló. Les entrades costen 5 € i es poden adquirir en Discos Medicinales, Discos Ritmo, El Señor Miyagi i el propi Auditori; els xiquets i les xiquetes menors de 3 anys entren gratis.

Noesruido, en el Teatre Municipal de Benicàssim con motivo de la fiesta navideña del festival Formigues. Foto: Isaac G.Sidro.

Noesruido, en el Teatre Municipal de Benicàssim dins de la festa nadalenca del festival Formigues. Foto: Isaac G.Sidro.

Si vas estar al seu últim concert en el Teatre Municipal de Benicàssim amb motiu de la festa nadalenca del festival Formigues o en la seua estrena en Les Matinals del Four Seasons, saps del que parlem. Noesruido s’han convertit en 2013 en un dels fenòmens que més estan animant la programació infantil a Castelló i el seu èxit ha arribat fins a La Rambleta de València, on ja han oferit dues actuacions amb una gran afluència de públic. I si encara no els has gaudit amb els teus fills, ja tardes.

Es tracta d’un duo d’experimentats músics castellonencs, habituals en l’escena rock underground, amb discos publicats en bandes com Los Brujos, Santi Campos y Los Pequeños Incendios, Telepath Boys, deBigote… que ara han decidit apostar per un espectacle familiar molt divertit, en el qual conjuguen icones de la música pop de les últimes dècades amb la projecció de dibuixos animats perfectament recognoscibles per als més xicotets, a més de comptar amb la constant participació del públic, que juga i interactua amb la música i les imatges de diferents maneres. Com pots comprovar a la foto de dalt, els seus concerts solen acabar en una celebració col·lectiva amb els assistents cantant i ballant damunt de l’escenari. Un bon pla per al diumenge pel matí, no?

cartel noesruido

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!