Espai Menut s’alia amb Formigues i celebra el segon aniversari amb La POP en el Raval

La POP pilotes_portada

Què millor manera de celebrar el nostre segon aniversari que aliar-se amb el festival de música per a xiquets de Benicàssim i muntar un divertit concert en el Teatre del Raval de Castelló amb La Petita Orquestra Peiotaire per a gaudir-ho tots junts? Formigues Festival i Espai Menut presenten una festa molt especial, Espai x Formigues, en la qual la banda valenciana oferirà el seu teatre musical per a grans i menuts, actualitzant cançons populars valencianes en clau contemporània amb instruments, joguets i participació del públic. La cita, marca-la ja, dissabte 1 de març a les 12.00. Un espectacle del què gaudiran Esmeralda Ahís i Maricarmen Ferrer de la mà d’Espai Menut. Elles són les guanyadores del sorteig exprés de dues entrades dobles amb què hem volgut apropar-vos una miqueta més aquesta festa.

La Petita Orquestra Peiotaire, La POP, ofereix en directe un divertit i original espectacle familiar que fon música i teatre basant-se en el cançoner popular galàctic-valencià. Una banda de música infantil de referència a la Comunitat Valenciana que no ha parat d’actuar en els últims dos anys, participant en festivals i cicles a Itàlia, i en uns altres més propers com Sona Baixet a València, Trovam! a Castelló o Tardoràlia a Vila-real. Una relectura contemporània de cançons populars d’ací amb instrumentació acústica i de joguet; per a cantar, ballar i passar un matí diferent, tant grans com menuts. Per només 5 euros l’entrada i accés lliure per a menors de 3 anys.

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE MUSICAL 
QUÈ SE CELEBRA: II ANIVERSARI ESPAI MENUT + PRESENTACIÓ ASSOCIACIÓ FORMIGUES BENICÀSSIM EN CASTELLÓ 
QUI: LA PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE, LA POP 
ON: TEATRE DEL RAVAL DE CASTELLÓ 
QUAN: DISSABTE, 1 DE MARÇ DE 2014. OBERTURA DE PORTES: 12.00. INICI DE L’ESPECTACLE: 12.30
EDAT: TOTS ELS PÚBLICS 
ENTRADES: 5 € (ENTRADA LLIURE PER A MENORS DE 3 ANYS) 
PUNTS DE VENDA: TEATRE DEL RAVAL (1 HORA ABANS DELS ESPECTACLES), DISCOS MEDICINALES I LLIBRERIA L’ÀMBIT DE BENICÀSSIM 

Espai Menut i Formigues Festival aniran de la mà en Espai x Formigues, una festa que servirà per a celebrar el segon aniversari d’Espai Menut, portal vinculat a Nomepierdoniuna que en aquests dos anys hem aconseguit obrir-nos camí com a referent de la informació sobre oci i cultura de qualitat per a menors de 12 anys en La Plana, superant ja els 6.200 usuaris únics. Al mateix temps, Formigues Festival es presentarà al públic castellonenc a través de l’Associació Formigues de Benicàssim, organitzadora d’esdeveniments familiars com el propi festival, que en la seua primera edició de 2013 va registrar un gran èxit de públic amb al voltant de 4.000 assistents i un ambient formidable.

En la festa Espai x Formigues, que compta amb la col·laboració del Teatre del Raval de Castelló, multipliquen forces dues iniciatives que cerquen fomentar els espectacles infantils singulars i cuidats, especialment els musicals, que puguen agradar tant als menuts com als seus pares i mares per a gaudir-los junts, en una comarca que s’ha convertit en referent internacional dels festivals. Uns principis en els quals encaixa perfectament la proposta de La POP, igual que tots els que ens han acompanyat en les nostres iniciatives: l’espectacle de carrer de la companyia Artes Visuales amb el qual ens vam presentar en el centre de Castelló al desembre de 2011, el primer aniversari amb Tom Bombadil i Les Matinals que contribuïm a programar des de 2012 en el Four Seasons amb Señor MostazaMalconsejoBanditsNoesruido (en la seua estrena), The BittersTanStuPids i Contratempo.

Des de Tavernes de la Valldigna, l’1 de març arribaran Francesc Burgos (veu, textos, guitarra, objectes, accions), Gerard Vercher (acordió, melòdica, xilòfon de joguet, objectes), Hugo Canet (congues, bombo, plats, saxofon, pal d’aigua) i Tonete Port (contrabaix i xarrades) per a presentar un viatge musical molt especial d’una hora de durada. Quatre experimentats músics que posen en escena una mena de conte musical amb dues històries entrellaçades: la d’un xoriguer molt espavilat que viatja pel món i la de la família García, amb Amparito i els seus quatre fills entremaliats com a protagonistes. Un guió que funciona com a fil conductor per a enllaçar les cançons del disc de La POP, Vol 1 (La Casa Calba, 2013), que barreja el cançoner popular valencià i adaptacions d’Oliva Trencada, Remigi Palmero, Dani Miquel, Els Blops i fins i tot de la banda nord-americana de rock alternatiu The Flaming Lips.

La Petita Orquestra Peiotaire presentarà en el Raval de Castelló un concert acústic que, igual que en el disc, cuida al màxim la instrumentació, amb un especial protagonisme de l’acordió i les percussions de tot tipus, a més dels detalls estètics, incloses les precioses il·lustracions d’Elisa Talens. Instrumentació que li dóna un aire trobadoresc, mediterrani i juganer a un repertori fet d’excel·lent folk-pop atemporal cantant en valencià, amb algunes picades d’ullet a altres gèneres musicals com el tango, que connecta per diferents camins tant amb el públic adult com amb l’infantil. En definitiva, una singular festa per a celebrar la nova aliança d’Espai Menut i Formigues Festival en el segon aniversari de la nostra/vostra web.

cabecera_laPOP_FBK

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Espai Menut s’alia amb Formigues i celebra el segon aniversari amb La POP en el Raval

  1. Pingback: Espai Menut | Sorteo exprés: dos entradas dobles para el concierto de La POP en el Raval dentro de la fiesta de Espai x Formigues

  2. Pingback: Espai Menut | Francesc Burgos (La POP): "Los niños, como cualquier adulto, tienen su propio criterio musical"

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!