Scura Splats posa al dia la seua primera obra amb l’estrena de ‘La festa de Donkey’

festa de donkey

Vestuari cuidat fins l’últim detall. Música composta per a l’ocasió. I escenografia a mida. L’últim espectacle de Scura Splats, La festa de Donkey, s’estrena aquest proper diumenge (16 de març) a Vila -real encara desenes d’escolars de la localitat tindran el privilegi de descobrir tots els detalls en les representacions didàctiques programades de dimecres a divendres. El gran públic haurà d’esperar a diumenge a les 18.00 quan l’Auditori Municipal s’alce el teló.

La festa de Donkey és, en realitat, una nova versió del primer espectacle que la companyia vila-realenca va estrenar el 1997, però llavors sota el títol d’Aniversari Animal . El que no canvia és les ganes de diversió dels particulars animals d’aquesta granja Tearal. Més de quinze anys després, la proposta de Scura Splats segueix sent la d’una comèdia musical infantil, siga com a espectacle de sala o com a espectacle de carrer sobre escenari .

Aquesta faula animal inclou veu i musica en directe, la composta per Monkesmusic (Luis M. Chafer i Vicent Colonques) per aportar l’atmosfera necesárea. A més, en l’escenografia i vestuari han treballat alumnes del mòdul de Tècnic Superior d’Artista Faller i Constructor de Escenografies de l’Institut Jaume I de Borriana.

I ara sí, us deixem l’argument. Donkey, el ruc, compleix 50 anys i els animals que habiten amb ell a la granja li preparen una festa sorpresa. Durant el dia, i abans que torne Donkey de treballar, es generen molts problemes que es resolen amb imaginació, tolerància i bona música. Donkey és tan estimat que fins i sol i la lluna es quedaran a la seua festa en companyia de aniimales de la granja i d’altres que viuen en llibertat. Al final, com en les bones comèdies, tot es resoldrà positivament i la festa esclatarà a la granja més divertida de la comarca .

Scura Splats es va crear el 1997 de la mà de Joan Raga i Carme Canós. Al llarg d’aquests 16 anys s’han creat més de 15 espectacles entre produccions pròpies i coproduccions. Progressivament Scura Splats ha incorporat a les seves representacions diferents disciplines artístiques, com ara la dansa, el circ, la música i la pirotècnia, amb què crea espectacles versàtils que han tingut una acollida extraordinària entre el públic .

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Scura Splats posa al dia la seua primera obra amb l’estrena de ‘La festa de Donkey’

  1. Pingback: Espai Menut | La segunda edición de Formigues, lista para dar Candela

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!