…I les formigues es van fer amb l’escenari del Raval en la festa d’Espai Menut

espaimenut-formigues-49

La festa de segon aniversari d’Espai Menut celebrada el passat 1 de març en el Teatre del Raval de Castelló amb l’actuació de La Petita Orquestra Peiotaire, La POP, va acabar amb un munt de xiquets i xiquetes damunt de l’escenari, tocant instruments de percussió, ballant i donant palmells. És l’inconfusible segell Formigues Festival; el concert de Noesruido en el Teatre Municipal de Benicàssim el passat nadal va acabar igual. En aquest cas van ser els problemes de so els que van portar al públic infantil a fer-se amb l’escenari per a escoltar millor la música. Malgrat tot, l’aliança entre Espai Menut i Formigues Festival, Espai x Formigues, va funcionar: el Teatre del Raval es va omplir de gom a gom, amb més de 260 assistents, i els mentus s’ho van acabar passant d’allò més bé.

No es pot demanar més, sobretot tenint en compte que l’argument de l’espectacle de teatre musical Marxem de viatge! de La POP costava seguir des de molts punts del teatre, especialment les introduccions de cada cançó, per problemes de sonorització aliens a l’organització i pels quals la pròpia banda valenciana va demanar disculpes. Una pena no haver pogut escoltar en millors condicions les estupendes cançons folk-pop de Vol 1, eixes que posen al dia el cançoner popular valencià amb tant encert. Però com si la muntanya no va a Mahoma, Mahoma va a la muntanya, les xiquetes i xiquets assistents van començar a acostar-se a l’escenari del Raval per a barrejar-se amb els músics i acabar la festa en celebració, alguns sense llevar-se l’antifaç que vam regalar en l’entrada amb motiu de carnestoltes (amb la col·laboració d’Idear Ideas).. Amb mirades i somriures que parlen més clar que totes les paraules del món, com pots apreciar en la galeria fotogràfica de Pau Bellido d’ACF Fotografia. Formigues Festival i Espai Menut no han fet més que començar una fructífera aliança.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “…I les formigues es van fer amb l’escenari del Raval en la festa d’Espai Menut

  1. Pingback: Espai Menut | Espai Menut celebra su tercer aniversario entre samarucs y 'lleodofifants' en la Sala Zona 3

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!