APEU de carrer descobreix cases del món en un taller infantil d’arquitectura

apeu de carrer_opt

Els vam veure aixecar una ciutat en miniatura amb Arquitectures Menudes a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC). I, gràcies a l’èxit del taller, van repetir presència uns mesos després posant llum i acció al paisatge. Són APEU de carrer, un estudi format per arquitectes, urbanistes i paisatgistes interessats en incorporar la dimensió humana a tots els seus projectes, que ofereix una àmplia varietat de tallers infantils per apropar l’arquitectura als més menuts. Ara arriben a l’Espai Jove de Vila-real amb un taller titulat Cases del Món que durant quatre divendres consecutius (21 i 28 de febrer i 7 i 14 de març) permetrà xiquets i xiquetes de 4 a 9 anys descobrir una banda sorprenent de la arquitectura.

APEU de carrer proposa un viatge virtual per diferents llocs del món amb el qual apropar-se a diferents territoris i cultures i descobrir les seues arquitectures diverses. En aquest viatge, els participants entendran el vincle entre lloc i arquitectura i veuran com es relaciona el paisatge i els seus recursos amb el tipus d’habitatge dels diferents llocs del món.I després d’aquest viatge, els i les menudes construiran diferents tipus d’habitatge. Així són els tallers de APEU de carrer, per imaginar, experimentar, crear, construir. Divertir-se.

FITXA DEL TALLER

TÍTOL: Cases del món
DIES: 21 i 28 de febrer i 7 i 14 de març
HORA: 17.30 a 19.00
EDATS: 4 a 9 anys
ENTRADA: gratuïta (prèvia inscripció)
INSCRIPCIÓ: Espai Jove (Avinguda de França, 25-27)
PLACES LIMITADES

Aquesta serà la tercera ocasió en dos mesos en que visiten Vila -real. Ja van estar a la ciutat durant les passades vacances de Nadal amb el seu taller Cura-sana, menuda ciutat! amb el qual es proposaven un petit gran repte: imaginar-construir una ciutat saludable. I aquest cap de setmana van tornar al mateix lloc, a la Farmàcia Assumpta Ferrero, per conscienciar els més menuts sobre la importància de tenir una postura correcta mitjançant la construcció d’un esquelet de paper en el taller Ossets juga a seure bé.

Iniciatives, com veieu, que fusionen el lúdic amb l’educatiu, tallers que ajuden els més menuts a prendre consciència dels espais i de la seva dimensió social i humana. Una manera d’apropar a l’arquitectura, l’urbanisme o la salut d’una manera original i divertida. APEU de carrer us espera a l’Espai Jove de Vila -real.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!