La primavera es vesteix de festa per a tots els públics al Raval Universitari

fiesta de la primavera raval universitari

El Raval Universitari es torna a vestir de festa per primavera. La primera edició va ser un èxit majúscul -més de 800 persones van visitar el parc del llac- així que la Festa de la Primavera torna amb les piles carregades per no defraudar. Si et vas perdre la de l’any passat, aquest dissabte 12 d’abril tens l’oportunitat de gaudir de tallers, exhibicions i activitats infantils de 10.00 a 13.30. I si ja vas estar, no cal que et diguem per què val la pena repetir.

Gairebé una trentena d’empreses, associacions i entitats ciutadanes col·laboren desinteressadament en un esdeveniment organitzat per l’Associació de Veïns. Una festa per fer barri, per fer ciutat, que es dissenya pensant sobretot en els menuts. I, a més , de manera gratuïta.

Una cita que permetrà gaudir d’una matinal de tallers de ioga, de música, de ball, de fruites,… I d’exhibicions d’esgrima, amb explicació posterior del tipus de material utilitzat, de nusos mariners i de dansa oriental. Alguns repeteixen participació però també s’incorporen novetats a la programació, i alguna molt sonada.

Diem això de sonada perquè actuarà Ravatukem, un col·lectiu nascut en el propi barri arran d’un dels cursos programats aquest any per la A VV Raval Universitari. També participarà per primera vegada la Conlloga Muixeranga de Castelló amb una exhibició de castellets similar a la que vam veure al costat del Fadrí el dilluns de Magdalena. Com l’any passat, aquest també estan previstes unes quantes sorpreses.

Un altre dels elements que prometen causar sensació serà la presència de karts, aquests petits bòlids que agraden tant a grans com a xicotets. Com veieu, un munt d’excuses per acostar-se al Raval Universitari i deixar-se amarar de l’ambient festiu.

No vos oblideu que la Festa de la Primavera se celebra a la zona verda situada en paral·lel a la llera del riu Sec, en què a més de les activitats programades, hi trobareu dues àrees amb jocs infantils. I si vos heu de desplaçar, el TRAM és una bona opció. La parada situada just creuar el pont del riu Sec -en sentit UJI- us deixa a tres minuts caminant.

fiesta de la primavera 2014

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!