Opcions carregades d’oci per a conciliar la Pasqua i treure-li tot el partit

pascua-feel-the-rhythm-Clap

La Pasqua marca l’últim gran parèntesi escolar en el calendari abans de les vacances de l’estiu. I quan es buiden les aules, s’omplen les possibilitats de realitzar activitats. Per plaer o per obligació (la conciliació de la activitat laboral i familiar no sempre fàcil), moltes famílies busquen activitats per als dies laborables però no lectius perquè els menuts es divertisquen. I amb aquesta filosofia, la de divertir-se en temps de vacances, ací vos acostem algunes de les propostes que teniu al vostre abast per a aquesta Pasqua. Cuina creativa i saludable en anglès per partida doble, càlcul mental amb àbac per afavorir la concentració i l’agudesa visual, jocs, gimcanes i molt, molt esport centren l’oferta.

A mesura que ens arriben més propostes ampliarem aquest article per facilitar l’elecció. Però atents perquè algunes de les activitats tenen data límit d’inscripció i les places són limitades. Si voleu suggerir alguna iniciativa més no ho dubteu. Només heu d’enviar-nos un correu a info(arrova)espaimenut.com i ampliarem el llistat amb els vostres suggeriments.

CASTELLÓ / EASTER EGGS DE BUDDIES

Buddies English for Kids adapta els seus tallers Little Artist a la Pasqua i prepara sessions de cuina creativa en anglès. I per això s’ha aliat amb Sugarheart per proposar quatre sessions d’elaboració d’ous de Pasqua (Easter Eggs) molt, molt especials. Una iniciativa que barreja creativitat i anglès a parts iguals.
Horaris:
Divendres 4 d’abril: de 17.30 a 19.00
Dissabte 5 d’abril: de 11.30 a 13.00
Divendres 11 d’abril: de 17.30 a 19.00
Dissabte 12 d’abril: de 17.00 a 18.30
Preu: 15 euros.

VILA-REAL / JUNIOR CHEFS SCHOOL DE CLAP!

Clap! Espai creatiu per aprendre llengües programa una escola de pasqua 100% en anglès que inclou tallers diaris de cuina amb la xef canadenca Caitlin Nowak. Les sessions es completen amb altres tallers de llengua aplicada de ciència (Clap’s Lab), de música (Feel the Rhythm) i de manualitats (Arts & Crafts) que també utilitzaran aliments com a matèria primera. Una escola que afavoreix l’exposició natural a l’anglès per facilitar la seua adquisició i fomenta les receptes saludables amb productes de temporada. Permet inscriure a l’escola completa o per dies solts.
Dies: dijous 17 d’abril i del dimarts 22 al divendres 25 d’abril.
Horari: 9.00 a 13.00
Dirigit a: Infantil i Primària
Preu: 120 euros (27 euros dies solts)
Inscripció: fins al divendres 4 d’abril.
Lloc: Clap! Espai creatiu (carrer de Pablo de Sant Leocadio, 4 Vila-real)
Més informació

CASTELLÓ / TALLER DE CÀLCUL AMB ÀBAC ALOHA

Taller per divertir-se jugant amb els números. Aloha proposa un taller de dues hores diàries en què xiquets i xiquetes aprendran a calcular amb l’àbac, se’ls iniciarà en la visualització aritmètica, faran activitats auditives , visuals i kinestèsiques, exercicis de concentració i coordinació, resoldran criptogrames i també de jocs creatius i de campionats càlculs. Tot pensat per divertir-se amb els números i aprendre d’ells.
Dates: 22 , 23 , 24 i 25 d’abril
Horaris: torn 1 10.00 a 12.00 / Torn 2 17.30 a 19.30
Edat: 5 a 13 anys
Preu: 50 euros
Reserva de plaça: 964 23 15 60 / 601 279 265 / castellon(arrova)alohaspain.com
Lloc: Acadèmia Aloha (carrer Pablo Iglesias, 12)

VILA-REAL / CAMPUS ESPORTIU

El Vila-real Bàsquet Club, Club Handbol Vila-real, Club Slot Plana Baixa i Club Triatló Vila-real organitzen campus esportius, en col·laboració amb el Servei Municipal d’Esports, amb l’objectiu d’oferir activitats esportives als escolars durant el període vacances de Pasqua. Les activitats estan adreçades a xiquetes i xiquets d’entre 6 i 15 anys i la durada oscil·la, segons l’esport, entre el 22 i 25 d’abril.
Més informació

VILA-REAL / CAMPUS ESCOLAR DE TRIATLÓ

Durant la segona setmana del període de vacances de Pasqua, del 22 al 25 d’abril, el Club Triatló Vila-real organitza la tercera edició del campus de triatló per edat escolar. S’oferiran activitats de natació, cursa a peu i de ciclisme, totalment aplicades per a aquestes edats. En la seva part didàctica es treballarà la llengua anglesa aplicada a l’esport escolar, primers auxilis i tallers de mecànica sobres la bicicleta.
Horari: 9.00 a 13.00
Lloc: Piscina Yurema Requea i col·legi Cervantes
Més informació

CASTELLÓ / ESCOLA DE PASQUA DE IOCUM

Varietat de propostes per treure-li partit a les vacances escolars. Iocum presenta una escola de Pasqua carregada d’activitats: jocs tradicionals i alternatius, jocs cooperatius, gimcana d’ous de pasqua, tallers temàtics, jocs de taula, conta contes, festa final…
Dies: 17, 22, 23, 24, 25 i 28 abril
Horari: 7.30 a 15.00 (hi ha flexibilitat en l’horari)
Lloc: Centre Esportiu Perisport
Preu: escola completa 48 euros / dies solts 10 euros

CASTELLÓ / HÍPICA DE CASTELLÓ

Curset de Pasqua en què els i les participants realitzaran les següents activitats: cura i maneig del cavall/poni; classes segons el nivell de l’alumne; jocs a cavall; volteig i manualitats. Inclou servei de menjador: dinar (2 euros) i menjar (5 euros)
Dies: del 21 al 25 d’abril
Horari: de 9.00 a 14.00
Edats: a partir de 4 anys
Inscripció: 650 40 61 17 (missatge o whatsapp)


BURRIANA / CENTRE CULTURAL MARTÍ DE VICIANA

Una variada programació cultural que inclou dansa, mostra itinerant de conjunt instrumental, sessions amb el Salva el Mussennacitu, trobada de corals infantils i fins flashmob.
Dies : 11, 12, 14 , 15 i 16 d’abril

OROPESA / SETMANES BLAVES ESCOLA DE VELA & WINDSURF

Classes teòriques i pràctiques de vela, piragüisme i windsurf. Les activitats es complementen amb tallers de nusos mariners, senderisme, etc. Els preus inclouen el tranport d’anada i tornada a Castelló.
Dies:
12 al 16 de abrirl / 21 al 25 d’abril
Edats:
6 a 15 anys
Horaris:
9.00 a 13.00 (mitja jornada) / 9.00 a 17.00 (jornada completa)
Tarifes: 20 euros mitja jornada/dia / / 26 euros jornada completa / / 100 euros mitja jornada/setmana / /  130 euros jornada completa/setmana

CASTELLÓ / CLUB INFANTIL I JUVENIL ANDO CREANDO

Tallers creatius, cinema infantil, racó de l’anglès, gincanes, jocs tradicionals, balls del món, classes de reforç, classes de relaxació… Un ampli ventall de possibilitats al club de Pas1ua de l’entitat Ando Creando.
Dies: 17, 22, 23, 24, 25 i 28 d’abril
Horari: 9.30 a 13.30
Preu: 42 euros
Lloc: Passeig de la Universitat, 42

ONDA / ESCOLETA DE PASQUA

La Pasqua és l’inici del bon temps després d’una llarga temporada de fred. Així que prepareu perquè els participants d’aquesta escola gaudiran d’activitats molt càlides i divertides. Món d’animació dinamitza aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament d’Onda.
PREINSCRIPCIÓ: 2 i 3 d’abril
Presencials: al Centre d’Ocupació i Cultura en horari de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.00
Online: a partir de les 12.00 del dia 2 d’abril
Publicació d’admesos: 4 abr
MATRÍCULES: del 7 al 9 d’abril
Obligatòriament presencials: al Centre d’Ocupació i Cultura de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.00.
Reunió informativa als familiars: 14 d’abril a les 20.00 a la Sala Cassola
DIES DE L’ESCOLETA DE PASQUA: 17, 22, 23, 24 i 25 d’abril
Centre: CEIP Miralcamp
Preu: 18 € per participant (hi ha descomptes per germans/es)

ALMASSORA / ESCOLA DE PASQUA

Activitat organitzada pel departament de Joventut en què a través de jocs, activitats i tallers didàctics els i les participants es divertiran i aprendran. L’escola de Pasqua, dirigida a menuts entre els 2 i 12 anys, es desenvoluparà del 22 al 25 d’abril, ambdós inclosos, al col·legi Errando Vilar en horari de 7.30 a 14.00.
PREINSCRIPCIÓ: fins al proper dimecres 2 d’abril a les oficines del Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), ubicades a la planta baixa de la casa consistorial. El dijous 3 d’abril es farà el sorteig per a habilitar la matriculació entre els dies 4 i 11. Per formalitzar aquest tràmit serà indispensable presentar al SIAC el full d’inscripció emplenat, una fotografia del menor grandària carnet o una fotocòpia en color, a més de la targeta sanitària del menor (SIP) i una fotocòpia del justificant de pagament.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

3 thoughts on “Opcions carregades d’oci per a conciliar la Pasqua i treure-li tot el partit

  1. ¿Hay alguna empresa que haga escoleta de Pascua hasta las 17:00h de la tarde y que incluya el día 4? es que nosotros tenemos horario de trabajo de mañana y tarde, y los niños no empiezan el cole hasta el día 5…

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!