El Raval Universitari et convida a la Festa de la Primavera: activitats lúdiques per a fer ciutat

Teatre, taller de pintura, manualitats, exhibició de vaixells al llac, jocs del món, cançons infantils, balls d’Argentina i Bulgària… Gairebé una vintena d’activitats lúdiques per a tots els públics programades per l’Associació de Veïns Raval Universitarien la què serà la seua primera Festa de la Primavera. Una iniciativa d’oci per a tots els públics, per a tots els castellonencs i amb totes les activitats, totes, gratuïtes. Què? Us apunteu?

Doncs preneu nota. La trobada tindrà lloc el proper dissabte 23 de març, de 10.00 a 13.30, al parc del llac, la zona verda situada al costat del llit del riu Sec entre el pont del TRAM i la avinguda Sos Baynat. Un espai públic de fàcil accés: a peu es pot trigar uns 30 minuts des de la Farola, depenent del ritme i amb una parada del TRAM a pocs metres. Encara que en cap de setmana la freqüència de pas dels combois és menor. Per qui no ho conega, compta amb tres zones de jocs infantils -la dels més menuts és la més propera al passeig de la Universitat i, per tant, la més allunyada de l’epicentre de les activitats-, carril bici i passeig de vianants.

La proposta festiva es completa amb tallers de pintacares, de tortugues, de nusos mariners, una exhibició d’arts marcials, un taller de Henna, de labors i un munt de sorpreses més. La iniciativa recorda, en essència, les jornades de portes obertes que celebra cada any la Universitat Jaume I perquè la Festes de la Primavera també és una invitació a que els castellonencs coneguen i senten com a seus tots els barris de la ciutat. També el Raval Universitari.

La iniciativa parteix de l’Associació de Veïns però compta amb la col·laboració de comerços de la zona, escoles, entitats privades i institucions com l’Ajuntament de Castelló a través de l’agència Amics. Amb l’oci com a fil conductor, la Festa de la Primavera no deixa d’oferir també una oportunitat per a la construcció de ponts veïnals. I, és clar, fer dels espais públics un punt de trobada per a tots els ciutadans i ciutadanes. Una festa per fer barri (i ciutat).

L’A VV Raval Universitari fa una crida a tots els veïns perquè s’impliquin en l’organització d’aquest esdeveniment com a voluntaris per ajudar en la distribució d’espais, assistència i logística. Les persones interessades només han de posar-se en contacte amb l’entitat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “El Raval Universitari et convida a la Festa de la Primavera: activitats lúdiques per a fer ciutat

  1. Pingback: Espai Menut | Una fiesta de bienvenida al verano en el Raval Universitari con pa i porta, magia y postres caseros

  2. Pingback: Espai Menut | La primavera se viste de fiesta para todos los públicos en el Raval Universitari

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!