T’apuntes a la festa de primavera de Formigues Festival a Benicàssim? Sortegem un bo familiar

Formigues Festival_Primavera

Formigues Festival et proposa un pla d’allò més deistjable per al proper dissabte 3 de maig en La Traviesa de Benicàssim: al matí tallers de maquillatge (per a emular als estels del rock), de tatuatges (de mentida, clar, però molons del tot), de fabricació de guitarres de cartró i de pintura a l’estil Warhol; al migdia sessió Kid’s dj; i a la vesprada les actuacions de Bandits (refrescant música jamaicana adaptada als xiquets) i de Tres Hombres Unplugged (rock i rhythm&blues) a més de l’animació de Contaclown. Tot per a gaudir en família, de 12:00 a 19:00 i per només 5 euros l’entrada (pots consultar horaris i ampliar informació en la prèvia que vam publicar dies arrere). Però en Espai Menut encara volem posar-ho més fàcil i sortegem una entrada triple perquè pugues anar amb els teus, sense deixar-te a ningú.

Per a participar en el sorteig d’una entrada triple, que donarà dret a la inscripció d’un/a xiquet/a en els tallers, solament has de seguir aquests tres passos:

  1. Ser/fer-te subscriptor/a del Newsletter per a rebre el butlletí setmanal d’Espai Menut amb recomanacions per al cap de setmana.
  2. Ser/fer-te fan de la pàgina d’Espai Menut en Facebook.
  3. Enviar un correu electrònic amb la paraula “Promo Formigues Sun” en l’assumpte  a l’adreça info(arrova)espaimenut.com, posant el teu nom complet i un telèfon de contacte.

La promoció estarà oberta fins divendres, 2 de maig, a les 12:00 i abans de les 15:00 Espai Menut enviarà un correu electrònic al guanyador/a de l’entrada triple. En el correu us indicarem on i quan arreplegar l’entrada sortejada per Espai Menut.

Si no hi ha sort, pots adquirir les entrades anticipades a 5 euros en Discos Medicinales a Castelló i en Llibreria L’Àmbit i La Traviesa a Benicàssim. I recorda que els menors de 3 anys i xiquets socis de l’Associació Formigues entren gratis.

CARTEL_formigues_sun_2014_baja copia

Talleres Formigues Festival

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!