Les formigues se citen per divertir-se al sol de primavera en La Traviesa de Benicàssim

Una gran festa de primavera per a passar-ho en gran durant tot el dia entorn de la música en directe a Benicàssim. Junts, grans i menuts, gaudint del bon temps a l’aire lliure i amanit amb tallers realment divertits, animació infantil i menús especials. Si, efectivament, es tracta d’un nou sarau familiar organitzat per Formigues, el festival de música per a xiquetes que segueix animant la programació infantil de La Plana durant tot l’any amb una oferta original i integral, que en aquesta ocasió encapçala Bandits, l’excel·lent banda castellonenca de música jamaicana, acompanyats d’una sessió dj de música electrònica per a xiquets,  l’acústic de Tres Hombres Unplugged i la infalible Contaclown. El Formigues Sun se celebrarà dissabte 3 de maig de 12:00 a 19:00 en La Traviesa de Benicàssim, amb entrades a només 5 € (menors de 3 anys i xiquets socis de l’Associació Formigues gratis), que ja es poden adquirir en Discos Medicinales, Llibreria L’Àmbit i La Traviesa. L’organització, en la que participa Idear Ideas i La Traviesa, ha convidat a l’ONG Ajuda Directa a Safané, els nostres companys d’ACF-Fotografia estan entre els col·laboradors i el mitjà oficial de la festa és Espai Menut. No et dormes perquè, com és habitual, les entrades van a volar.

12:00-14:00. Taller Music Star. Els xiquets podran customitzar la seua pròpia guitarra de cartó per a assajar les seues primeres poses durant els concerts de la vesprada, tatuar-se divertides frases i dibuixos o lluir el maquillatge de grans celebritats com Bowie, The *Kiss, Madona, Cyndi Lauper…

12:00-14:00. Taller Pinta el teu Warhol. El teu fill/a és dels els agrada pintar? En aquest taller podrà interpretar a la seua manera reproduccions dels quadres més famosos de la icona universal del pop-art. Potser que fins i tot acabes amb un nou element per a decorar la seua habitació.

13:00-15:00. Dj Vicentemazo: Sessió Kid’s. La música començarà a sonar en la festa de Formigues de la mà de Vicente Salvador, director del Festival ElectroSplash, que enguany reapareix del 12 al 14 de juliol en la platja de Fora Forat de Vinaròs.

13:30. Menjar (i migdiada per a bebès). Menús infantils i per a adults en La Traviesa a preus raonables. Formigues Sun també ha pensat en els bebès de la casa i, a banda que tindran la seua pròpia zona VIP al llarg de tota la jornada, ha previst un espai de baby migdiada on puguen descansar o relaxar-se.

15:00. Tres Hombres Unplugged. Trio castellonenc format per Javier Matheo, Raúl Beltrán i Luis Rodríguez Fredes que es dedica a realitzar versions acústiques de clàssics del rock i el rhythm&blues des dels 50 fins als 90, des de Chuck Berry i la Creedence a Kiss i AC/DC.

Bandits, durante el concierto de 'Las Matinales' del Four Seasons.

Bandits, durant el concert de ‘Las Matinales’ del Four Seasons.

17:00. Bandits. El concert que posarà colofó a la festa serà el d’aquesta banda castellonenca d’autèntica música ska i rocksteady, que a més presenta el seu estupend nou disc, Algo especial, al que dóna títol un autèntic hit que pots veure en el vídeo de dalt. Bandits ja saben el que és actuar en diferents edicions del festival Rototom i també van protagonitzar en 2012 el segon concert del cicle Las Matinales del Four Seasons amb la col·laboració d’Espai Menut. Un tros de Jamaica en La Plana perquè grans i menuts s’esbargisquen i ballen.

18:00. Contaclown. Durant el concert de Bandits, la versàtil Rosabel Canós enriquirà encara més l’espectacle amb animació perquè tots els xiquets ho passen en gran.

Els tallers Music Star i Pinta el teu Warhol, patrocinats per Alpino, estan ideats per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys i tenen l’aforament limitat: dos grups de 75 places; 150 en total. Poden inscriure ja després d’adquirir l’entrada enviant nom, cognoms, edat, telèfon de contacte i correu electrònic a formigues@formiguesfestival.com.

CARTEL_formigues_sun_2014_baja copia

Talleres Formigues Festival

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

4 thoughts on “Les formigues se citen per divertir-se al sol de primavera en La Traviesa de Benicàssim

  1. Pingback: Espai Menut | ¿Te apuntas a la fiesta de primavera de Formigues Festival en Benicàssim? Sorteamos un bono familiar

  2. Pingback: Bandits presenta su 'Algo Especial' a base de ska primigenio en la sala Four Seasons | nomepierdoniuna

  3. Pingback: Bandits. "Ocho adictos a la música jamaicana" con 'Algo Especial' | nomepierdoniuna

  4. Pingback: Espai Menut | Formigues ambientará la sesión infantil de la fiesta solidaria de Acción contra el Hambre

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!