Teatre de tres forquilles amb ‘Xup-xup’, una obra cuinada a foc lent

xup_xup_opt

El Teatre Municipal de Benicàssim es converteix aquest últim dissabte d’abril en un restaurant per a xicotets gourmets. Un restaurant de tres forquilles amb una especialitat, Xup-xup, un plat elaborat amb música en directe, una mica d’humor i un bon grapat de joc fet amb els elements més propers i quotidians. I tot cuinat a foc lent. Una obra de teatre especialment recomanada per a la infància programada en una triple funció. Un teatre per posar-se fins a la cuina.

FITXA

TÍTOL: XUP-XUP
COMPANYIA: FACTORIA DELS SÁNCHEZ I IMAGINARY LANDSCAPE FACTORY
DIA: DISSABTE 26 D’ABRIL
FUNCIONS: 12.00 / 16.30 / 17.30
DURADA: 35 MIN.
EDAT RECOMANADA: 0 a 5 ANYS
ENTRADES: 6 EUROS (NADÓ + 1 ADULT)

Un plat ple de sorpreses preparades a la cuina de Factoria Los Sánchez i Imaginary Landscape. Xup-xup naix a partir d’una idea molt senzilla: 3 cuiners elaboren un plat. Amb ingredients mínims, la poètica dels objectes i la música en directe, es dóna vida a cadascun dels elements que participen en l’elaboració d’uns spaghetti.

Els tres actors-cuiners es mouen sobre l’escenari amb moviments mil·limetrats. Cuinen una obra carregada d’imaginació en què els gestos ocupen el lloc de les paraules. Una posada en escena aparentment senzilla amb una prestatgeria al fons i una gran cassola al centre en què es barregen tots els ingredients. I de la qual eixen trenets de joguina que tiren de dues cassoletes que fan de vagons o a la qual s’afegeix una peculiar pebre i sal . Tot fins que fa xup xup.

Factoria Los Sánchez neix la primavera del 2006. És un somni complert: “Els Sánchez” és l’adjectiu que reben dos dels fundadors de la companyia , els germans Sera Sánchez i Rafa Sánchez. La incorporació de Manuel Martínez i Inés Pastor ha suposat la materialització i l’ordre en el caòtic món dels Sánchez. Un món de llocs comuns: Els Joglars, Brook i el seu Sizwe Banzi est mort, Kapuscinski, els carrerons de Girona, les obertures de Rossini, Woody Allen… Benicàssim els espera. Benicàssim vos espera.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Teatre de tres forquilles amb ‘Xup-xup’, una obra cuinada a foc lent

  1. Pingback: Espai Menut | Nueve espectáculos para no quedarse sin ir al teatro en Almassora

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!