‘Beauty & the Beast’, el musical en anglès per a públic familiar

Beauty_and_the_Beast

El cicle Kids Theatre torna al Raval després de les dues primeres representacions: Robin Hood i Planet E. El musical infantil Beauty & The Beast: The musical (La Bella i la Bèstia) pren el relleu aquest divendres 6 de juny a les 18.00, dins del cicle de teatre interactiu en anglès Kids Theatre Raval, organitzat per Bemusic amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Castelló.

Beauty & The Beast és un musical representat per actors nadius en què el públic forma part de la història, amb projeccions audiovisuals que generen una experiència inoblidable per a tots els assistents. Amb un alt contingut didàctic, aquest original musical està dirigit als alumnes d’Infantil, Primària i Secundària, així com als adults amb aquest nivell d’anglès. Més de 50.000 espectadors van passar pel Teatro Maravillas (Madrid) durant la temporada 2012-13 per a veure aquesta obra.

Les entrades anticipades es poden comprar ja a movingtickets.com i tenen un preu de 10 € (més despeses de distribució). Les entrades físiques es podran adquirir a la taquilla del Teatre del Raval, el mateix dia de la representació. La taquilla s’obrirà 2 hores abans que comence la representació de Beauty & The Beast: The Musical.

Aquest és un projecte que uneix contingut didàctic en anglès i l’educació en valors per mitjà d’una experiència tan edificant com és el teatre. I a més del component lúdic que suposa l’assistència al teatre, “aquest Kids Theatre compta amb actors i actrius nadius, perquè l’alumnat es familiaritze amb la pronunciació anglesa actual”, destaca el regidor de Cultura de Castelló, Vicent Sales. El programa compta amb contingut educacional, dividit en diferents unitats temàtiques, que es faciliten als col·legis interessats per mitjà d’una plataforma ‘on- line’ i diferents materials audiovisuals.

raval kids theatre
El responsable de l’empresa BeMusic, Héctor Olaria, detalla que “la campanya compta amb sis dates, cocentradas entre l’últim trimestre d’aquest curs i el primer del que ve, sempre en divendres, amb dues passades matinals per als col·legis i una funció per la vesprada, adreçada al públic familiar i general”. Són: 11 d’abril, 16 de maig, 6 de juny, 17 d’octubre, 14 de novembre i 19 de desembre. Les obres són en xicotet format, especialment ideades per a un espai com és el Teatre del Raval, comptant sempre amb molta interactivitat amb el públic.

Olaria també subratlla la importància de “vincular una llengua tan important com és l’anglès a l’activitat escolar i, a la vegada, obrir-la al públic en general com la resta de membres de la família o també acadèmies d’idiomes que vulguen realitzar una activitat complementària diferent i de qualitat”.

Per a les sessions obertes al públic en general, les de les sis de la vesprada, les entrades es podran adquirir per internet a www.movingtickets.com o dues hores abans de començar l’espectacle a les taquilles del mateix teatre, segons informa BeMusic.

TÍTOL: BEAUTY & THE BEAST
SINOPSIS:
Fa més de 200 anys el Príncep, víctima d’una maledicció, va ser convertit en una Bèstia fins que aprengués a trobar l’amor veritable. Des de llavors, qui entri al seu castell quedarà atrapat amb ell durant tota l’eternitat. Fins que un plujós dia, la jove Bella truca a la porta buscant al seu pare desaparegut.
DATA: DIVENDRES 6 DE JUNY
HORA: 18.00
DURADA: 60 MIN
PREU: 10 EUROS
LLOC: TEATRE DEL RAVAL

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!