Festival de titelles de sol i platja per a la programació estiuenca d’Orpesa

piratas de seca_xipxapteatre_espai menut_opt

Orpesa treu el teatre a la fresca amb el seu Festival Internacional de Titelles a la Mar que arrenca el dimarts 22 de juliol i que durant sis dies (fins al diumenge 27 de juliol) convertirà la localitat turística en la capital dels espectacles de titelles per públic familiar. Per dotzè any consecutiu, Orpesa transforma espais a l’aire lliure en escenaris: plaça Mallorca, Torre del Rei, Marina d’Or i platja de la Concha. Onze espectacles d’altres tantes companyies nacionals i internacionals repartits en 14 funcions per fer dels titelles una opció més que ressenyable per a la programació infantil a l’estiu.

DIMARTS 22 DE JULIOL

DUENDES Y DIABLILLOS
Descripció: cercavila on es mostra la visualització de la fantasia feta realitat… sí, la fantasia feta realitat. Comparteixen amb els espectadors un moment màgic on uns èssers fantàstics interactuen amb aquells que es van trobant pel seu camí. Espectacle per a tota la família carregat d’animació que servirà per inaugurar la dotzena edició del Festival Internacional de Titelles a la Mar.
Companyia: Ando Creando i Zumarracatillo
Hora: 20.30
Lloc: plaça Mallorca

DIMECRES 23 DE JULIOL

27102011930LA PRINCESA CACAHUETE O EL DRAGÓN
Descripció: va arribar el gran dia, avui és la coronació de la princesa Cacauet, però per a això ha de ser fort, intel·ligent, valenta i superar la dura prova que li posa la bruixa nassut, la qual obstinada per agafar la princesa decideix convertir-se en un drac, cosa que li costa una mica, ja que no fa més que convertir-se en inofensius animalets com el porc o el ratolí… Aconseguirà arribar la bruixa fins al refugi de la princesa? Un contacontes que combina el treball actoral i el treball de titelles, on els xiquets han d’ajudar a la princesa per aconseguir el seu objectiu.
Companyia: Teatre Mila Fr
Hora: 20.30
Lloc: Torre del Rei

EL PERFUME DE LA FLOR
Descripció: espectacle de titelles de guant i marotte en què es narren diverses històries properes al públic familiar al que va dirigit. El naixement d’una planta, un pescador i la seva entremaliat gos, unes cases que s’armen i desarmen, un gat dormilega, són algunes d’aquestes històries.
Companyia: La Gaviota
Hora: 20.30
Lloc: Marina d’Or (davant edifici Llevant)
Durada: 50 min

UN MAR DE CORAZONES
Descripció: un home, una dona, un far, una xiqueta i cors, molts cors, gairebé tots extraviats, perduts en un mar d’esdeveniments. Recuperar aquests cors, donar-los sentit, il·lusió i fer que bateguen en una harmonia de sons compaginats, és la missió del far i la xiqueta.
Companyia: Xarop Teatre
Hora: 22.30
Lloc: platja de la Concha

DIJOUS 24 DE JULIOL

UN MAR DE CORAZONES
Descripció: un home, una dona, un far, una xiqueta i cors, molts cors, gairebé tots extraviats, perduts en un mar d’esdeveniments. Recuperar aquests cors, donar-los sentit, il·lusió i fer que bateguin en una harmonia de sons compaginats, és la missió del far i la xiqueta.
Companyia: Xarop Teatre
Hora: 20.30
Lloc: Marina d’Or (davant edifici Llevant)

la gaviota_titeres_que_paso_con_blancanieves_espai_menut¿QUÉ PASÓ CON BLANCANIEVES?
Descripció: aquest espectacle és un acostament al misteri dels contes de fades. Què va passar amb Blancaneus? intenta desvetllar què va poder haver passat amb ella i els nans després de la seva famosa aventura. Dos joves i intrèpids amics, Pelopin i Pedro, s’endinsen en aquest món màgic en què tot pot passar.
Companyia: La Gaviota
Hora: 22.30
Lloc: Torre del Rei

DIVENDRES 25 DE JULIOL

PEQUEÑO CABARET DE LOCOS 
Companyia: Alakran
Hora: 20.30
Lloc: Marina d’Or (davant edifici Llevant)

PIRATAS DE SECANO 
Descripció: cinc pirates dels que ja no es troben, et faran treballar de valent. Carregar sacs, aprendre el crit pirata, mantejar als que s’han acabat el rom, ballar totes les danses que toquin i si encara et queden forces enfrontar en una batalla de confeti. Estàs preparat per a aquestes noves emocions? Si és que si no ho dubtis enrólate amb nosaltres
Companyia: Xip Xap
Hora: 22.30
Lloc: platja de la Concha

festival titeres a la mar oropesa y espai menutDISSABTE 26 DE JULIOL

PEQUEÑO CABARET DE LOCOS
Companyia: Alakran
Hora: 20.30
Lloc: plaça Mallorca

PINOCHO
Descripció: el clàssic de la literatura infantil adaptat al format titelles.
Companyia: Barriga Verde
Hora: 21.30
Lloc: Marina d’Or (davant edifici Llevant)

EL MURMULLO DEL MAR
Descripció: el mar, si infinit murmuri porta sons, llegendes i cançons. Des de temps immemorials la mar, a més de ser una font inesgotable d’inspiració per a artistes, músics i poetes, tanca històries d’aventura de sirenes, pirates i pescadors. A través de contes i música, utilitzant titelles, objectes, instruments i per descomptat molta imaginació oferiran un univers tan real com llegendari … Un mar que, per sobre de tot hem de cuidar i respectar.
Companyia: Axanela do Maxim
Hora: 22.30
Lloc: platja de la Concha
Durada: 45 min

DIUMENGE 27 DE JULIOL

EL MURMULLO DEL MAR
Descripció: des de temps immemorials el mar, a més de ser una font inesgotable d’inspiració per a artistes, músics i poetes, tanca històries d’aventura de sirenes, pirates i pescadors. A través de contes i música, utilitzant titelles, objectes, instruments i per descomptat molta imaginació oferiran un univers tan real com llegendari… Un mar que, per sobre de tot hem de cuidar i respectar.
Companyia: Axanela do Maxim
Hora: 20.30
Lloc: Marina d’Or (davant edifici Llevant)
Durada: 45 min

PINOCHO
Descripció: el clàssic de la literatura infantil adaptat al format titelles.
Companyia: Barriga Verde
Hora: 21.30
Lloc: platja de la Concha

EL NIÑO Y EL BOSQUE
Descripció: aquesta és la història d’un xiquet que vivia a un bosc d’enorme arbres de ciment i vidre, però mai havia estat en un bosc de veritat. Un dia, viatja al camp amb el seu pare i s’endinsa en plena natura.
Companyia: Sol i Terra
Hora: 22.30
Lloc: plaça Mallorca

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!