Formigues ambientarà la sessió infantil de la festa solidària d’Acción contra el Hambre

formigues festival_acf_fotografia_opt

Les ‘formigues’ tornen a eixir del formiguer però aquesta vegada per una causa solidària. Després de l’exitàs del Formigues Sun el maig passat a La Traviesa de Benicàssim, l’equip de Formigues Festival es posa de nou a la feina i col·labora amb Acción contra el Hambre. Ni més ni menys que per encarregar-se de les activitats amb xiquets en el 9è Concert Solidari organitzat per l’ONG dissabte que ve, 7 de juny a El Pinar del Grau de Castelló. La jornada servirà per finançar accions de cooperació en una zona del sud-est asiàtic arrasada pel tifó Yolanda.

La programació per a menuts començarà a les 18.00 amb l’espectacle Contes del món a càrrec de Rosabel Canós a la pell del seu alter ego artístic Contaclown. Rosabel ja va estar al Formigues Sun i no és gens estrany veure-la en esdeveniments solidaris (entre altres associacions l’hem vist col·laborar amb Acudim o Aspanion a través de la penya Celtic Submarí i amb entitats com Castelló x la llengua).

Amb una llarga experiència en l’animació infantil, aquesta actriu camaleònica i tot terreny autora de contes com La família Tetrabrick o El capità Papafregida, ens ensenyarà algunes curiositats del nostre planeta, a través d’increïbles i fantàstiques històries.

Després del fabulós viatge narrat de la mà de Rosabel, li tocarà el torn a la música. La DJ Mardestellos (Marta Villapún), qui ja va punxar de manera “formigable” en el passat Formigues Christmas, imposarà el ritme amb el seu Session Kids, on els més menuts podran saltar i ballar fins a esgotar bateries.

A més, hi haurà una zona creativa per als que prefereixen pintar i, per descomptat, l’excel·lent zona de relax que ofereix l’entorn de la Pineda per descansar, en el cas de siga necessari.

En caure la vesprada, cap a les 20.00, començaran els concerts programats per al públic adult. En aquesta ocasió els grups convidats seran, per ordre d’actuació, Nadia Sheik, Gahs, Sitja i Debigote. Teniu la informació ‘adulta’ en aquest article de Nomepierdoniuna signat per Manolo Bosch.

La diversió, el ​​bon rotllo i sobretot la música estan assegurats en aquesta festa que busca la nostra solidaritat. Vos sumeu?

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!