Formigues busca a xicotets talents musicals per a la segunda edició del festival

FormiguesSun-Photocall-0128

A més de proposar concerts i tallers per a no parar, el Festival de Música per a Peques Formigues de Benicàssim oferirà en la seua segona edició una actuació dels millors peque artistes. Si a les vostres filles o fills els encantaria pujar-se a un escenari i poder tocar davant d’un públic format per centenars de formiguetes, aquesta és l’ocasió.

Formigues Festival convoca un càsting musical per a seleccionar un artista o grup musical que sone en el festival. La citació està dirigida a xiquets i xiquetes aficionats a la música, podent-se presentar de manera individual o col·lectiva a l’audició programada per al pròxim 29 de juny en l’Espai de la Música “Mestre Vila” de Benicàssim.

Tots aquells interessats poden inscriure’s enviant un correu a ormigues@formiguesfestival.com indicant les dades requerides: Nom, edat, modalitat –individual o grup-, instrument/veu, escola de música (si van a alguna) i un telèfon de contacte.

Formigues Festival ofereix un escenari que vos està esperant. Així que animeu-vos a participar i ens veiem a la tardor a Benicàssim!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!