Orpesa anima el seu casc antic amb espectacles per a públic familiar

festa de donkey

Orpesa aposta pel teatre per a públic familiar com a element de dinamització del seu centre històric en la seua programació estival. Els dimecres de juliol (excepte el 23) la plaça de l’Església es convertirà en l’escenari d’aventures, jocs, cançons i festes molt, molt divertides. Una oportunitat per evitar que Topamí converteixi un bosc en una autopista o per sumar-se a la festa de Donkey. Les companyies Disparatario, Teatre Fènix, Scura Splats i La banda del Drac s’encarregaran que les nits de juliol tot el públic s’ho passi d’allò més bé.

Dimecres 2/juliol TOPAMÍ

Companyia: Disparatario
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Descripció: contacontes i titelles en clau de clown.
Sinopsi: una història en la qual el públic participarà de ple per evitar que Topamí, un personatge malvat, se n’isca amb la seua i convertisca el bosc en una autopista. Un espectacle que a través de la narració apropa valors com el medi ambient, la unió, la cooperació… i tot amb un punt d’humor i aventura.

Dimecres 9/juliol DE JOC EN JOC

Companyia: Teatre Fènix
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Descripció: titelles
Sinopsi: dos amics una mica maldestres es troben en un espai que descobreixen de casualitat i comencen a jugar. A través d’aquest joc inventen les històries més divertides i sorprenents, competint un amb l’altre des del respecte portaran al públic a uns jocs sense fronteres… Un espectacle basat en titelles, màscares, objectes i actors que provoquen la imaginació.

Dimecres 16/juliol LA FESTA DE DONKEY

Companyia: Scura Splats
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Descripció: teatre per a públic familiar amb música en directe
Sinopsi: La festa de Donkey és, en realitat, una nova versió del primer espectacle que la companyia vila-realenc va estrenar el 1997, però llavors amb el títol d’Aniversari Animal. Donkey, el ruc, compleix 50 anys i els animals que habiten amb ell a la granja li preparen una festa sorpresa. Durant el dia, i abans que torne Donkey de treballar, es generen molts problemes que es resolen amb imaginació, tolerància i bona música (a més en directe). Donkey és tan estimat que fins i sol i la lluna es quedaran a la seva festa en companyia de aniimales de la granja i d’altres que viuen en llibertat.

Dimecres 30/juliol TRASGOS

Companyia: La Banda del Drac
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Descripció: animació musical infantil basada en cançons i jocs.
Sinopsi: fa 365 dies, la tribu dels trolls va robar el cofre del tresor de l’arbre Sequiverd. La fada Gwendal va enviar als trasgos que recuperaren el cofre i, no se sap com ni per què, ho han aconseguit i per això es va a celebrar una gran festa en honor als herois. Les cançons i els jocs fan que tota la població recuperi l’alegria i l’esperança en el futur.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!