Suspenen el Happy Weekend Event previst a finals d’agost a Morella

happy weekend family_opt

Ens sap greu, molt malament, haver de donar-vos aquesta notícia. L’organització ha decidit suspendre el Happy Weekend previst del 29 al 31 d’agost a Morella. Una pena. En un comunicat expliquen que “no ha estat una decisió fàcil” ja que han invertit molt de temps i també il·lusió en aquest esdeveniment. “L’acollida de mitjans i públic ha estat excel·lent i estem molt satisfets amb el treball realitzat., Però es tracta d’un esdeveniment autogestionat, el que comporta que hem d’assumir totes les despeses econòmics, materials, a més de la inversió del temps i energia . la venda d’entrades fins el moment i la previsió per a les pròximes setmanes no ens permet seguir endavant “, conclouen.

Però, potser no siga un adéu definitiu sinó un fins després. L’Ajuntament de Morella ha obert les portes per reprendre l’esdeveniment l’estiu vinent, pel que és possible que aviat tornem a tenir notícies del Happy Weekend Event.

A continuació trobareu l’article tal com ho havíem redactat a veure si hi ha sort i aviat ho podem recuperar.

El cartell musical del Happy Weekend Morella proposa sis cites. La primera actuació serà el divendres amb coneguts temes del rock dels setanta a càrrec de Simago Lemon’s, una veterana banda de Castelló. I per no deixar de ballar, li seguirà una jam session pensada perquè grans i menuts es pugen a l’escenari.

Dissabte obrirà la tarda Monodesnudo amb la seua cançó mutant, quatre músics que trauran més d’un somriure amb una barreja entre música d’autor, cabaret i contacontes. Després el viatge seguirà per un univers de sons i bon humor amb el pop galàctic de Dwomo, un duo madrileny establert a València amb una singular proposta musical. La tercera cita de dissabte serà amb Rete, un duo de rock que val per una banda sencera: des de Barcelona amb molta simpatia fan un rock contundent d’autor. I per arrodonir la jornada, Mamajuana y las arepas latinas tancarà la proposta musical amb la frescor dels seus sons fusionats entre folk, pop i llatí.

Però hi ha molt més. Els diferents espais conviden a la trobada, l’experimentació i la participació. Entre ells, una àrea especialment dedicada a nadons i criança on trobar-se amb altres famílies, llogar portabebès o resoldre dubtes. L’espai d’experiències sensorials comptarà amb un recorregut pels sentits i el laboratori de rialles és una provocació per riure d’un mateix i deixar-se contagiar. El joc lliure té un protagonisme destacat al festival, ja que el joc i la música estan units pel seu caràcter transgeneracional i de bon rotllo. El mateix que vol respirar l’Happy Weekend Event de Morella.

El Happy Weekend s’organitzarà en diferents edificis emblemàtics de la capital dels Ports. El centre neuràlgic serà l’Espai Firal, hi haurà zona d’acampada i per autocaravanes a l’Albereda i es realitzaran diverses activitats en altres espais, com l’ajuntament o visites guiades al castell. El fil conductor del Happy Weekend és el bon humor i la diversió de manera que la programació ha estat concebuda perquè pares, mares, filles i fills puguin compartir aquests bons moments jugant, ballant, rient i descobrint. L’abonament familiar, amb dret a acampada inclosa, costa 140 euros, però si compreu l’entrada fins el 27 de juliol us podeu beneficiar de preus especials:

  • Abonament familiar 3 dies (dos adults i fins a 4 nens): 86 euros
  • Abonament individual 3 dies: 36 euros
  • Entrada familiar dissabte (dos adults i fins a 4 nens): 48 euros
  • Entrada individual dissabte 30 d’agost: 21 euros

PROGRAMA DIVENDRES 29 D’AGOST

17.00-20.00 ESPAIS: jocs, experiències sensorials, nadons, circ, laboratori del riure
18.00Taller de ball polinesi
19.00 Karaoke. Cinema mut còmic. Taller de biodansa
20.00 Entre xiulets i flautes
21.00 Concert de rock SIMAGO LEMON’S
22.00 JAM SESSION

PROGRAMA DISSABTE 30 D’AGOST

11.00-13.30 ESPAIS: nadons, circ, joc, experiències sensorials, laboratori de riure
10.30-13.30 Taller Les emocions infantils, les nostres i les rebequeries
11.00 Taller de dansa del ventre egipci Bellydance. Olimpíades familiars. Cinema mut còmic.
12.00 Taller de Biodanza.
12.30 Entre xiulets i flautes.
17.00 Cinema mut còmic. Olimpíades familiars
17.00-20.00 ESPAIS: Karaoke
18.00 Concert MONODESNUDO
19.00 Concert Dwomo
20.00 Concert RETE
21.00 Concert MAMAJUANA Y LAS AREPAS LATINAS

PROGRAMA DIUMENGE 31 D’AGOST

11.00-13.00 ESPAIS: nadons, experiències sensorials, laboratori de riure, circ, joc. Olimpíades familiars
11.30 Xerrada sobre joc lliure. Cinema mut còmic

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Suspenen el Happy Weekend Event previst a finals d’agost a Morella

  1. Pingback: Espai Menut | Diseña con un clic tus planes de verano para público familiar en Castellón y comarca a un solo clic

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!