Borriana plena juliol i agost de teatre, animació infantil i rutes cicloturístiques

titola teatre 2 estrellas michelin_opt

Cultura, animació infantil, visites ambientals i rutes cicloturístiques es combinen per donar vida a la programació d’estiu per a públic familiar de Borriana. Una àmplia oferta d’activitats durant els mesos de juliol i agost que inclouen: quatre obres de teatre al costat de la Torre del Mar; set caps de setmana amb dinamització infantil a l’Arenal; visites guiades al Clot de la Mare de Déu, un espai nautural singular, i tres rutes cicloturístiques per a tots els públics. Es pot demanar més?

Divendres 4/juliol 2 ESTRELLAS MICHELÍN

Companyia: Titola Teatre / Companyia de teatre i circ
Duració: 55 min.
Descripció/sinopsi: dos guardonats xefs ens mostren com es realitza un dels plats que els ha reportat gran reconeixement mundial, “l’ànec amb taronja”. Durant la seua elaboració es troben amb alguns problemes, la qual cosa els portarà a recórrer a un altre clàssic, el “pa amb tomaca”.

Divendres 11/juliol IMPRESOS

Companyia: Guerrilla Impro
Edat: públic juvenil i adult
Descripció/sinopsi: espectacle de teatre d’improvisació Atenció a totes les unitats! Els reus Loco, Jefa, Ruso i Psycho s’han fugat. Fonts pròximes ens informen que se’ls ha vist pels voltants de la Torre del Mar. Envieu reforços. Repetisc: envieu reforços. Són perillosament divertits! Quatre presos que s’han escapat i irrompen en un escenari es veuen condemnats a improvisar a través de les propostes del públic.

Divendres 18/juliol CARA B

Companyia: La Troupe Malabó
Descripció/sinopsi: presenten una història casual, una inesperada obra en què Marisa, la netejadora del teatre, i Alberto, el tècnic, són sorpresos en les seues tasques quotidianes per un públic que espera un espectacle. Marisa, una netejadora amb aires d’actriu de revista, veu una oportunitat per a complir un somni, i Alberto és conduït i atropellat per la trepidant personalitat de Marisa; d’ací naix un espectacle imprevist i imprevisible, amb la col·laboració d’Arturo, un aprenent de tècnic molt particular. Una obra que ja vam veure en la programació cultural d’Almassora en el segon trimestre de l’any.

Divendres 25/juliol LA QUINTA DOLÇAINERA

Companyia: La Quinta Dolçainera
Descripció/sinopsi: espectacle comicomusical que ja vam representar en l’última edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer. En mil nou-cents setanta i… jo què sé… un comando compost per sis dels millors músics de la fi lharmònica The Music Society of Tarongers, van ser empresonats per una desafi nació que no havien comés. No van tardar a escapar-se de la presó en què es trobaven reclosos. Avui, buscats encara pel govern, i dirigits per un gran excèntric director, sobreviuen com a músics de fortuna. Si està vosté necessitat de música, diversió, emocions fortes… i se’ls troba potser podrà contractar-los!

PEQUEFINDE

Dies: 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de juliol i 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 i 31 d’agost
Hora: 18.30
Lloc: platja de l’Arenal
Descripció: els més menuts tenen una cita a les platges els caps de setmana, per a aprendre jugant. Concursos de castells d’arena, gimcanes, carreres de relleus, jocs tradicionals, tallers mediambientals…
Públic objectiu: xiquets fins a 12 anys.

VISITA GUIADA AL CLOT DE LA MARE DE DÉU

clot2

Dies: 2, 9, 16 i 23 de juliol i 6, 13, 20 i 27 d’agost
Hora: 19.00
Lloc: Torre del Mar
Descripció: el Clot de la Mare de Déu, magnífic bosc de ribera, és un verger per a gaudir enmig de l’activitat estiuenca. Sent la tranquil·litat a tan sols unes passes de la bullícia i descobreix qui viu allí. A més, ens endinsarem amb una barca en les seues aigües i degustarem productes únics fets amb taronja autòctona. Es pot demanar més? Ruta guiada amb Itinerantur.
Aforament màxim: 30 persones.
Inscripcions: Tourist Info de l’Arenal (Port de Borriana).
Públic objectiu: tots els públics.

RUTA CICLOTURÍSTICA RUTA DE L’AIGUA

Dia: 17 de juliol
Hora: 9.30
Lloc: pl. Major (enfront de l’Ajuntament)
Descripció: recorregut amb bicicleta per a visitar les distintes fites de la canalització d’aigua a la ciutat de Borriana per a consum de la població i per al reg. És requisit imprescindible acudir amb bicicleta pròpia i inscriure-s’hi a la Tourist Info de l’Arenal (Port de Borriana). És obligatori l’ús del casc i elements protectors necessaris per a realitzar esta activitat. Es recomana portar-hi aigua o altres líquids.
Públic objectiu: tots els públics. Menors acompanyats.

RUTA CICLOTURÍSTICA PATRIMONI RURAL I DESEMBOCADURA DEL MILLARS

Dia: 26 de juliol
Hora: 9.30
Lloc: pl. Major (enfront de l’Ajuntament)
Descripció: recorregut amb bicicleta per la costa de Borriana visitant els paratges naturals del Clot de la Mare de Déu i la desimbocadura del riu Millars. És requisit imprescindible acudir amb bicicleta pròpia i inscriure-s’hi a la Tourist Info de l’Arenal (Port de Borriana). És obligatori l’ús del casc i elements protectors necessaris per a realitzar esta activitat. Es recomana portar-hi aigua o altres líquids.
Públic objectiu: tots els públics. Menors acompanyats.

RUTA CICLOTURÍSTICA TORRES DE BORRIANA

Dia: 23 d’agost
Hora: 9.30 h
Lloc: Torre del Mar
Descripció: recorregut per les distintes torres ubicades al terme de Borriana, visita a l’interior de la Torre del Mar i Torre Carabona. És requisit imprescindible acudir amb bicicleta pròpia i inscriure-s’hi a la Tourist Info de l’Arenal (Port de Borriana). És obligatori l’ús del casc i elements protectors necessaris per a realitzar esta activitat.Es recomana portar-hi aigua o altres líquids.
Públic objectiu: tots els públics. Menors acompanyats.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Borriana plena juliol i agost de teatre, animació infantil i rutes cicloturístiques

  1. Pingback: Espai Menut |

  2. Pingback: Espai Menut | Cinco sugerencias para fusionar naturaleza y multiaventura en familia sin salir de la provincia

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!