Les arts escéniques demanen pas en la programació estiuenca d’Orpesa

sabates en l'aire La Furtiva

La força de les acrobàcies, el clown i els malabars reprenen el programa de dinamització del casc antic d’Orpesa el proper dimecres, 13 d’agost, amb Sabates en l’aire, un espectacle d’una exquisida posada en escena que sorprèn a grans i menuts. Els últims tres dimecres d’agost la plaça de l’Església es transforma en l’escenari en el qual les companyies La Furtiva, Teatre Fènix i Disparatario despleguen repertoris que van del circ als contacontes. Una oportunitat per marcar tots els esdeveniments en l’agenda de públic familiar.

Tots els espectacles comencen a les 22.00 i són d’accés lliure. Perquè conegueu una mica millor de què tracten, més avall podeu trobar una petita sinopsi.

13/agost SABATES EN L’AIRE

Un muntatge sense text, però amb acrobàcies, equilibris, aeris, clown i malabars. Un espectacle sense grans artificis però amb un llenguatge visual que atrapa grans i xicotets. L’obra de La Furtiva es construeix com una metàfora circense sobre l’amor i com superar les incompatibilitats. Dues persones viuen en el seu món particular: ella, somiadora, viu en l’aire i no trepitja terra. Ell, treballador i realista, viu en el seu carro de sabater i repara sabates. Un dia es troben i neix entre ells una cosa que els empeny a estar junts. Ella li ofereix poder pujar a les altures. Ell li pot fer unes sabates… Una proposta que s’inspira en el teatre, beu del circ i respira dansa pels quatre costats

20/agost COLORÍN COLORADO

Davant del públic es creen i inventen els contes, però són contes que neixen dels dibuixos d’un pintor, implicant així la imaginació dels espectadors. Els espectadors participen en el procés de creació i interpretació del conte. Un estil de contes diferent i totalment sorprenent. Una proposta de la companyia Teatre Fènix i que hem pogut veure a la Sala Zona 3, l’única sala privada de Castelló que programa espectacles per a públic familiar i que està dirigida per les germanes Jankovic.

27/agost LORE I ELS COLORS PERDUTS

S’han perdut tots els colors. Un malvat “Incolor” els va enviar amb màgia a la lluna. Lore i els seus amics aniran a buscar-los en un viatge ple de rialles, aventures i fantasia Podran trobar els grocs, blaus i rojos que falten? I el violeta? I l’extraterrestre boig de la Lluna? Tindrà alguna cosa a veure amb tot això? Lore i els colors perduts, un joc que es fa entre tots. Titelles, Música, Clown i animació. Ens enlairem? La proposta arriba de la mà de la companyia Disparatario.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!