Benicàssim programa una de les òperes per a públic infantil més exitoses a nivell nacional

la pequeña flauta magica opera divertimento

L’òpera no és un gènere que abunde en la programació cultural. I menys per a públic infantil. Així que els amants del gènere líric, els del teatre, els dels musicals o als qui els agrade descobrir nous espectacles teniu una cita per a assenyalar a l’agenda de plans amb xiquests aquest dissabte, 13 de setembre. El Teatre Municipal de Benicàssim acull a les 20.00 una funció de La pequeña flauta mágica, una adaptació per al públic infantil i familiar de l’òpera Die Zaberflöte (La Flauta Màgica) escrita per Wolfang Amadeus Mozart en l’últim any de la seua vida i que s’inclou dins del VI Festival Líric Òpera Benicàssim.

I no us penseu que per ser una òpera cal estar en silenci. La proposta d’Òpera Divertimento busca la complicitat del públic fent-los partícips del que passa sobre l’escenari. Un exitós espectacle que ha penjat el cartell de no hi ha entrades en teatres com el de Bilbao o que ha prorrogat la seua presència en cartell del teatre Belles Arts de Madrid (va estar més de sis mesos programada) gràcies a l’èxit de crítica i públic.

Òpera Divertimento ha dissenyat un espectacle en el que serà el mateix Mozart el que, assumint el paper de mestre de cerimònies, entaularà amb el públic un diàleg des de l’inici del mateix. La petita flauta màgica és una òpera recomanada per a públic de 4 a 12 anys i té una durada estimada d’una hora. L’entrada és de només 3 euros.

Partint d’una divertida i amena explicació sobre els elements essencials que conformen una òpera, seguirà amb la narració de la història de la Flauta Màgica. El príncep Tamino, enamorat de la bella princesa Pamina emprèn el seu rescat. Comptarà per a això amb la inestimable ajuda de l’alegre home ocell Papageno. Per aconseguir l’anhelat rescat, Tamino haurà de lluitar contra la malvada Reina Lluna utilitzant la seua valentia i els poders màgics de la flauta.

La companyia lírica, dirigida pel tenor Andoni Martínez Barañano, ha representat també durant els darrers altres obres com Hi havia una vegada l’Òpera, Caputxeta Vermella, El petit barber de Sevilla, Hansel i Gretel.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!