Valentí Piñot dirigeix un taller gratuït de teatre per a despertar el talent

valenti pinyot

La Fundació Caixa Castelló busca menuts amb ganes de acostar-se al món del teatre. Més ben dit, d’experimentar-lo. Si tens fusta d’actor/actriu o si no ho saps i vols comprovar-ho, Valentí Piñot t’espera en un taller de temps lliure que consta de tres sessions d’hora i mitja per treure tot el talent que portes dins d’una manera divertida i didàctica. No cal cap tipus d’experiència en el món del teatre.

Aquest taller gratuït treballarà la memòria, l’agudesa psicomotriu, l’habilitat intuïtiva, l’oratòria, la creativitat, la capacitat de desenvolupar-se… elements indispensables per al desenvolupament de la personalitat i de les habilitats socials per treballar en un grup amb un únic objectiu: crear una història única i especial que es pugui veure i compartir amb altres. Per a això es facilitarà que els participants puguin inventar, interpretar i narrar teatralment una història “a mida”.

L’actor castellonenc Valentí Piñot, director de la companyia Pimpinelles Teatre, abordarà en cada sessió diverses àrees: aprendre a crear una història, construir els personatges, buscar solucions creatives per al vestuari, utilitzar la nostra imaginació per acompanyar les accions i la història amb sons i buscar els elements més idonis per al decorat.

La inscripció s’ha d’efectuar en la segona planta de la Casa Abadia de Castelló (al costat del Fadrí) per correu postal, o electrònic, segons formulari d’inscripció signat per un adult, facilitat per Fundació Caixa Castelló. La participació serà per ordre d’inscripció. No s’ampliaran els torns en cas de superar l’oferta de participació.

Dates: Torn 1 15, 22 i 29 de setembre // Torn 2: dimarts, 16, 23 i 30 de setembre
Horari: de 17.30 a 19.30
Edat recomanada: 5 a 12 anys
Nombre de participants: 20 per torn
Lloc: segona planta de la Casa Abadia (plaça de l’Herba, s / núm de Castelló)

La participació en aquesta activitat és gratuïta. En el cas de no poder assistir una vegada acceptat, la Fundació Caixa Castelló prega que ho comuniquen per facilitar la seva plaça a un altre participant que hagi quedat en llista d’espera amb l’objectiu que la plaça no quedi vacant. Per això es controlarà l’assistència al taller.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!