El Festival Bagatge de Betxí retorna protagonisme al circ de carrer

wilbur capitan maravilla Productions

Betxí es vesteix de circ. I de teatre. I d’animació infantil. Arriba el Festival Bagatge amb una edició que potencia el circ de carrer, ret homenatge al gran Eugenio, posa ritme amb una batucada i clausura amb una obra de clown i màgia de La Troupe Malabó marca de la casa. Del divendres 19 al dimecres 24 de setembre, el Bagatge ofereix “una alternativa cultural a la programació de les festes de Betxí i ajuda a la dinamització cultural pensant en el públic infantil amb teatre de carrer. Amb aquests objectius va nàixer i amb aquests objectius es manté 16 anys després”, explica l’altre costat del telèfon Sergio Chaves, impulsor del festival i actor de La Troupe Malabó.

Aquest any arriba amb l’aposta de reforçar el primer dissabte de festes amb tres funcions en què l’animació infantil i el circ cobren protagonisme. Les aventures d’uns pirates, de L’estranya companyia, donaran el tret d’eixida als espectacles el dissabte al matí i ja per la vesprada serà el circ el que trepitge els carrers. La família Romanesku es presenta per primera vegada a la província de Castelló i Wilbur posarà “circ circ” amb les seues acrobàcies gairebé impossibles.

El Bagatge saltarà del carrer a l’Auditori Municipal el dimarts amb un espectacle de pagament a càrrec de Reugenio, l’hereu del mític humorista català. I després, batucada. La cloenda de l’edició d’aquest 2014 correspondrà a la companyia local, La Troupe Malabó, amb la seua Abracadraba. Una obra amb molta màgia i molt clown. A continuació podeu consultar la programació, espectacle a espectacle.

DISSABTE 20 DE SETEMBRE

LES AVENTURES DE…

Descripció: animació infantil on s’explica la història i aventura d’uns pirates a base de jocs i cançons. De nova creació, es conta amb la col·laboració de tots per resoldre molts assumptes de la trama.
Companyia: L’Estranya Companyia
Hora: 12.30
Lloc: Col·legi Cervantes (EPA)

WILBUR

Descripció: espectacle de circ ple d’acrobàcies, humor i risc, molt risc: l’única manera en què Wilbur sap viure. Només i sense ajuda ens demostrarà la manera de crear situacions on l’acrobàcia i l’humor, al costat les contractures, estirades i esquinços, ens desconcertaran i sorprendran sense cap tipus de control.
Companyia: Capitán Maravilla Productions
Hora: 17.30
Lloc: Col·legi Cervantes (EPA)

LA FAMÍLIA ROMANESKU

Descripció: un espectacle de nova producció a càrrec d’actors de l’escola d’Espai de Circ de València; una barreja de clown amb circ aeri, amb una mica de malabars i acrobàcies. La família Romanesku és sorprenentment acrobàtica, malabarista, voladora. Però de vegades també molt pallassa, molt de l’ensopegada, l’enuig absurd, del ridícul en el mesurat, de la creativitat il · lògica, l’amor descompassat. Vaja, potser la majoria descendim dels Romanesku …
Companyia: La Finestra Nou Circ
Hora: 18.30
Lloc: Col·legi Cervantes (EPA)

DIMARTS 23 DE SETEMBRE

REUGENIO

Descripció: és l’imitador oficial d’Eugenio en un espectacle-homenatge al gran humorista català que va triomfar en els anys 80 i 90.
Hora: 19.30
Lloc: Auditori Municipal (espectacle de pagament)

BATUCADA

Descripció: tot el ritme de la percussió per posar festa a la nit, i disfresses.
Hora: 22.30
Lloc: Plaça Major

DIMECRES 24 DE SETEMBRE

ABRACADABRA

Descripció: un espectacle marca de la casa en què La Troupe Malabó combina la màgia amb els pallassos. Una obra de malentesos provocats per una excèntrica directora de circ i el seu partener.
Companyia: La Troupe Malabó
Hora: 19.30
Lloc: Parc del Llaurador

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El Festival Bagatge de Betxí retorna protagonisme al circ de carrer

  1. Pingback: Espai Menut | La Sala Zona 3 estrena temporada con La Troupe Malabó y Trobadorets

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!