Els neandertals i els dinosaures a tamany natural tornen a Castelló

neandertales_expo_opt (2)

Els homes del Neandertal, mamuts i dinosaures a mida real tornen a Castelló més d’un any després de la seua primera visita. L’exposició Dino Expo XXL (segur que molts haureu vist la publicitat que hi ha distruibida per la ciutat) estarà del 26 al 28 de setembre al Recinte de Fires i Mercats. La mostra, organitzada per Prehistoric Tour, es presenta com un viatge per ser testimoni privilegiat d’una trobada fascinant entre l’home del Neandertal amb els més cèlebres dinosaures gràcies a l’ús de maquetes a mida natural de Tiranosaure rex, Estegosaure, Velociraptor, Pteranodon, Protoceratops,…

A més de les maquetes, l’exposició inclou una col·lecció de fòssils, esquelets, cranis i ossos i la recreació d’un entorn natural autèntic amb seqüències de la vida d’aquest home que va habitar el planeta fa més de 200.00 anys. En concret, està previst incloure les següents escenes:

  •      Recreació d’una aldea de Neandertal
  •      Caça del ren
  •      Enfrontament amb l’ós de les cavernes
  •      Cara a cara davant un mamut …

El recorregut pels 1.300 metres quadrats es complementa amb unes vitrines en les quals es poden observar objectes d’ús quotidià (ossos, cranis, etc) mentre que uns panells informatius expliquen els aspectes més interessants sobre el dia a dia dels Homes de Neandertal. També es projecten imatges animades i uns muntatges sonors per aportar major intensitat a aquesta exposició. I ORF, el xaman de Neandertal, convidarà els xiquets i xiquetes a viure meravelloses aventures a través del període glacial.

Espai Menut no va estar en la primera visita d’aquesta exposició a Castelló (al gener de 2013 a La Pèrgola) pel que no us podem explicar sensacions en primera persona. A veure si en aquesta ocasió podem fer-li un forat a l’agenda. El preu de l’entrada és de 6 euros (tant adults com públic infantil) i l’horari d’obertura varia segons el dia: divendres de 17.00 a 22.00; dissabte de 11.00 a 22.00 i diumenge de 11.00 a 21.00.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Els neandertals i els dinosaures a tamany natural tornen a Castelló

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!