Espai Menut sorteja dos abonaments triples per a gaudir sense complexes del Formigues Festival

formigues festival cartell_opt

La segona edició del Formigues Festival arribada carregada de novetats i amb un cartell (musical, teatral i de tallers) que pinta molt bé amb Candela y Los Supremos com a plat fort. I com a Espai Menut, un dels media partner del festival, no volem que us perdeu detall sortegem dos abonaments triples perquè pugueu assistir en família a un esdeveniment que en la primera edició va arribar als 4.000 visitants.

Per participar en la promoció només has de seguir aquests tres passos:

La promoció estarà oberta fins aquest dijous a les 18.00 i abans de les 20.00 es Envira un correu electrònic als guanyadors de la promoció en què els indicarem com i on recollir les seves entrades. Si no hi ha sort, recorda que encara podràs adquirir les entrades anticipades per 8 euros (10 euros a taquilla) en Discos Medicinals (Castelló), Llibreria l’Àmbit i Restaurant La Traviesa de Benicàssim o a la plataforma web Notikumi.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!