Halloween es cola a l’agenda i promet un cap de setmana per a passar-s’ho de por

halloween 2_opt (2)

Ens agrade més o ens agrade menys, Halloween s’ha colat en l’agenda. Cada any es multipliquen les propostes per celebrar aquest esdeveniment al voltant del 31 d’octubre al més pur estil anglosaxó. Passatges del terror, maquillatges fantasmagòrics, decoració de carabasses, disfresses i esdeveniments dissenyats per a l’ocasió recorren molts municipis de la província. Nosaltres vos expliquem una selecció dels que ens han enviat, però com tampoc li fem fàstics a la castanyada, els panellets o els ossets de sant estem oberts a que ens envieu activitats que aposten per celebrar el més tradicional. Només heu d’enviar un correu a info(arrova)espaimenut.com.

A LA VALL, les Coves de Sant Josep es converteixen en el paratge del terror durant el cap de setmana. Tematització del paratge, visites teatralitzades a les Coves per a públic familiar, festa Halloween, photocall de por, batukada zombi, tallers i animació conformen un programa que comença el divendres amb tallers, una batukada i una discomòbil infantils. Dissabte a la vesprada s’han previst tallers infantils de Halloween, una obra de teatre i passis especials per a famílies al riu subterrani a les 19.00, 19.45 i 20.30. El diumenge 2 de novembre, els tallers i un flashmobe recullen el testimoni al matí mentre que les visites per a públic familiar seran a les 13.45 i a les 19.00.

A VILA-REAL, el Skate Park (a prop del centre comercial Carrefour) acollirà el divendres 31 d’octubre les activitats dissenyades per als més menuts. A les 17.30 comença la programació infantil per a una hora més tard passar al concurs de disfresses. A les 20.30 s’ha programat l’obra de teatre Corpus Corporis del Grup Rialla. La programació continua el dissabte al mateix lloc però per a públic jove a partir de les 21.00.

A ALMASSORA, els actes se celebren durant el cap de setmana. La plaça Pere Cornell acull espectacles, atraccions i tallers… terrorífics! Taller d’aquarel·les, pintacares tematitzat, castell inflable, circuit de psicomotricitat i jocs tradicionals a la zona infantil. I els que són una mica més grans trobaran un chutódromo, pista americana, simuladors de F1, àrea de play station, circuits de segway i zorball i un rocòdrom. Tampoc faltaran actuacions. L’horari de les activitats serà de 16.30 a 21.00 el dissabte i de 11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 el diumenge.

A BURRIANA, al Centre Municipal de Cultura la Mercè es convertirà aquest divendres dia 31 en un tenebrós passatge del terror, en el qual participaran 25 actors, juntament amb un complet equip tècnic i d’efectes especials en un esdeveniment organitzat per Bambolina Teatre que compta amb el suport de l’ajuntament. Aquest any s’ha limitat el nombre de participants a 600. Així, a partir de les 19.00 hores i en el mateix CMC la Mercè, començarà el repartiment de passades per estricte ordre de cua. L’entrada a l’espectacle, per grups i amb un mínim d’edat de 8 anys, començarà a les 20.00 i es prolongarà fins a les 2 de la matinada.

A BENICÀSSIM, el restaurant Villa del Mar (al passeig Pilar Coloma) ha preparat una Halloween Party versió infantil per al divendres 31 d’octubre a la tarda. De 17.30 a 20.00, els participants podran gaudir de disc-mòbil, tallers de cuina, jocs (en anglès), pinyata i berenar. El preu és de 10 euros i les places són limitades. Les reserves es poden fer al 603.477 920. A més, al poble hi ha una concentració de carrosses i disfrates a les 19.30 davant del Lidl i, mitja hora més tard, comença una batucada. El Casal Jove també organitzada activitats però dirigides al públic de 11 a 17 anys.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!