‘Trotando cuentos’, un espectacle que pren la paraula amb música en directe

trotando cuentos ciclo cuentacuenhucha

La Fundació Caixa Castelló reprèn el seu cicle Cuencuentahucha amb un espectacle de contacontes per escoltar, participar, cantar, riure i ballar. Trotant contes arriba aquest últim divendres d’octubre a l’edifici Hucha de Castelló amb un espectacle en el qual les històries narrades, la música en directe i l’humor prenen la paraula. A partir de les 18.30, els versos cobren vida de la mà dels dos protagonistes d’aquesta història senzilla i propera. L’entrada a l’obra, com sempre, és gratuïta fins a completar aforament.

I comença l’espectacle. Iván i Eva patiran una tremenda transformació: els canviarà el nom a l’entrar al País dels Contes. I, com per encantament, començaran a explicar contes en vers, que fan pessigolles a les orelles provocant el riure, i narren històries d’amor, amistat i solidaritat entre humans, animals i altres éssers. Però el públic només podrà escoltar si es frega les orelles per a convertir-les en orelles d’escoltar contes en vers.

L’espectacle, dirigit a públic familiar, té una durada de seixanta minuts. Una obra explicada en vers, però també cantada i ballada. Que convidarà els espectadors a sumar-se a l’escenari. Iván Arguedas i Eva Sánchez vos guiaran a través de diferents històries succeïdes al país dels contes en vers on a tots canvien el nom. Amb rimes properes, divertides i que enganxen.

Trotacuentos neix el 1999 amb la finalitat de divulgar la narració oral. I, des de llavors, ha realitzat diverses activitats relacionades amb el món de l’animació a la lectura: contacontes, tallers, exposicions, teatre… Ha participat en les campanyes de Biblioteca Oberta de Castella-la Manxa, en les campanyes del SARC (Diputació de València) i en Festivals de narració: “Al la vora del foc” (Diputació d’Albacete), Festival de Chelva, d’Altea i de Torrent.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!